IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хари Стайлс и Кендъл Дженър се разделиха

24 февруари 2014 07 00

Кариерата провали и тази звездна връзка

Кендъл и Хари; Снимка: Splash News

Кендъл и Хари; Снимка: Splash News

Хари Стайлс и Кендъл Дженър приключиха тримесечната си връзка, заради професионалното си бъдеще. И двамата са преценили, че връзка от разстояние не ги устройва, а ситуацията няма да се подобри, тъй като всеки от тях има собствени работни ангажименти, които го водят на различни краища на света.

Говори се, че звездите са приключили отношенията си преди известно време, но Хари не е искал да бъде тормозен с въпроси за личния си живот и затова е избягвал някои публични събития напоследък, пише The Sun.

„Кендъл искаше да се фокусира върху кариерата си на модел, докато Хари се подготвя да запише нов албум с момчетата и се готви за турне. Истината е, че и двамата осъзнават, че няма как да имат връзка от разстояние, която да се превърне в нещо сериозно“, каза източник пред The Sun.

Както повечето звездни двойки и тази се разделя по приятелски.

„Те определено си остават приятели и не са си поставили някакви правила какво ще се случва помежду им за в бъдеще“, добави източникът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )