IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нийл Патрик Харис се подготвя за Оскарите със сокове

12 февруари 2015 13 30

Актьорът прави и вокални упражнения

Нийл Патрик Харис; Снимка: Getty Images

Нийл Патрик Харис; Снимка: Getty Images

Нийл Патрик Харис залага на постоянната консумация на смутита, за да се подготви за Оскарите.

Звездата от сериала „Как се запознах с майка ви“ вече два пъти е бил водещ на наградите „Еми“ и четири пъти на наградите „Тони“, ето защо едва ли някой се съмнява в неговите способности.

Актьорът обаче държи да се представи на ниво по време на наградите на академията и по тази причина вече е започнал подготовката си за 22-ри февруари.

Нийл не иска да има храносмилателни проблеми във важната нощ, затова редовно консумира сок, комбинация от ябълка, морков, джинджифил и червено цвекло.

„Важно е да бъда фокусиран върху шоуто, а не върху храносмилането или подуването на корема. Ще си запазя един бургер за след последната награда“, признава звездата.

Освен това 41-годишният актьор прави редица вокални упражнения, защото той е на мнение, че начинът, по който говори, е един от най-важните аспекти на неговата работа.

Нийл Патрик разкри още, че всеки номиниран за Оскар ще получи подаръци за над 125 000 долара. Сред тях са няколко почивки, включително една в Тоскана и луксозно пътуване с влак през канадските планини.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари