IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обясни се в любов на Бон Джоуви и спечели подарък!

4 февруари 2013 11 08

Две красиви тениски с инициалите на бандата и две нежни колиета ви очакват!

Бон Джоуви, Снимка: Reuters

Бон Джоуви, Снимка: Reuters

Св. Валентин наближава и макар много от вас да не го считат за истински празник на любовта, той си остава специален за всички, които са потопени в магията на Купидон. Ние искаме да го направим специален и за всички останали и сме ви приготвили изненади.

Спечелете мъжка тениска, която носи символите на Бон Джоуви и красиво колие. Дрехата можете да подарите на любимия човек или пък ако сте по-дръзки, да сложите на концерта на легендарния рокаджия, който обещава да подпали сцената с бандата си на 14 май 2013 г. на стадион Васил Левски в София. Точно нашата столица е първата спирка от турнето на музикантите, което минава под мотото "Because We Can".

И не само Бон Джоуви го казва, а и ние: „Защото можете!". Можете да спечелите тези прекрасни награди в навечерието на романтичния празник. И за целта трябва просто да разпалите въображението си. Ако сте фенове на великолепния певец, който годините са пощадили и и изглежда все така секси и неустоим, ще ви бъде изключително лесно да му обясните любовта си в няколко думи.

Хайде, не бъдете срамежливи, а му обяснете защо е мъжът на вашите мечти и сте готови да си късате дрехите на сцената до него. Току виж, фантазиите се превърнали в реалност!

Споделете ни с коментар под този материал как бихте му се обяснили в любов, а и ние ще изберем четирима от вас на томболен принцип, които ще се сдобият с тениска или колие – две тениски и две колиета ви очакват!

Важно! За да бъде отчетен коментарът ви, той трябва да бъде написан след като кликнете на бутона "Вход с Facebook профил" (т.е. след като влезете през фейсбук профила си). Анонимните коментари няма да бъдат зачетени.

Финалният ден на играта е на 12 февруари, когато в следобедните часове ще станат ясни и победителите. Следете дали сте сред тях в сайта ни в съответния ден и в страницата на Tialoto.bg във Facebook.

А ето и малко вдъхновение от самия Бон Джоуви:

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

pancho ( преди 10 години )
ivelina_sexi ( преди 11 години )
Моят любимец! Това е мъж - красив, нежен, романтичен, силен и адски привлекателен! А гласът му е просто незабравим!!! Обичам Го!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
pavlina_26 ( преди 11 години )
Най-великият певец на всички времена!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
reniata ( преди 11 години )
Уникален е! Най-великият певец на всички времена! Дано още много години да ни радва все така с песните и присъствието си!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
zaikoto ( преди 11 години )
Много секси и със страхотен разтапящ глас...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
todorchev ( преди 11 години )
ПОПРАВКА:Мъж съм и не ми отива да му се обяснявам в любов, но все пак ще кажа, че ако Джон беше жена - щях да се оженя за него! :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 11 години )
Мъж съм и не ми отива да му се обяснявам в любов, но все пак ще кажа, че ако Джон беше жена - щях да се оженя за него! :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
anita13 ( преди 11 години )
С Вашите песни аз израснахМного си готин и секси!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
valeva ( преди 11 години )
С Вашите песни аз израснах, оформих се като личност и Вашата музика ме зареждаше с енергия, която по-късно отдадох на семейството си и трите си прекрасни деца, които се оформиха като личности,обичащи живота, благодарение на това, с което ги зарежда Вашата невероятна музика!!!!!БЛАГОДАРЯ ВИ!!!!!!!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
siana.slavilova ( преди 11 години )
Днес да ти се случи всичко най-прекрасно,а довечера ще те обичам страстно.Любовта моя, ще е вечно твоя.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар