IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адам Лавин показа дупето си (Видео)

1 юни 2015 08 30

Новият видеоклип на Maroon 5 започва доста провокативно

Адам Лавин; Снимка: Getty Images

Адам Лавин; Снимка: Getty Images

Адам Лавин е сред любимците на жените, не само заради звучния си глас, но и заради своята гореща визия, нареждаща го сред топ местата на най-сексапилните мъже в света!

За пореден път певецът доказа, че е майстор по отношение на изненадите и може да предизвиква не само романтични чувства у женската аудитория, но и далеч по-палави...

След като в последните си видеоклипове Адам се превъплъти в ролята на психопат, а след това радваше младоженци по време на техните сватбени тържества, ето че дойде ред на нова изненада от Maroon 5.

Снимка: Maroon 5

Става въпрос за новата им песен „This Summer's Gonna Hurt Like A Motherfucker“, която освен нецензурна дума в заглавието си, има и един много горещ кадър в началото на видеоклипа. Без грам свят Адам сваля хавлията си и показва своето дупе!

Клипът проследява как протичат минутите на музикалната звезда преди да се качи на сцената, след като го направи и след края на концерта. Голата сцена в началото на песента е единствената такава, но определено прави силно впечатление!

Хубаво или лошо обаче – преценете сами. Гласувайте дали провокативната поява на Адам Лавин е чар или бедствие малко по-горе, но преди това изгледайте новия клип на Maroon 5:

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

100 Кила ( преди 10 месеца )
100 Кила ( преди 11 месеца )
100 Кила ( преди 11 месеца )
100 Кила ( преди 11 месеца )