IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да имате ръце като на Дженифър Лопес

29 април 2015 09 45

Певицата обожава фитнеса

Дженифър Лопес; Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес; Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес е на 45 години, но не спира да впечатлява със страхотното си тяло! Има звезди, които са много по-млади от нея, но въпреки това не могат да се похвалят с нейната фигура.

И макар че певицата е известна със своите извивки и най-вече добре оформено дупе, не можем да отречем, че горната част на тялото ѝ е супер тонизирана.

Ето защо Джей Ло си позволява свободно да носи всякакви дрехи – от къси рокли и поли, до изрязани облекла с акцент върху нейните стегнати ръце.

Дженифър обаче полага много усилия за външния си вид, за да изглежда по този перфектен начин. Тя обожава фитнеса, а и два пъти успешно е завършвала триатлони. Освен това певицата избягва консумацията на сол и захар, както и се опитва да спи по осем часа в денонощието.

„Понякога, когато се прибера у дома и не се чувствам толкова добре, ходя на фитнес“, споделя самата Джей Ло. Ако искате да имате ръце като нейните, опитайте следното упражнение:

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Веса Лалова ( преди 8 години )
Латино дивата знае как да изглежда неустоима, така че осмелете се да си откраднете от нейния чар.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар