IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Венера влезе в Риби – какво да очаквате, когато планетата на любовта екзалтира

12 март 2024 17 30

Разберете повече за това как ще ви се отрази този хубав транзит

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Когато Венера, планетата на любовта и връзките, транзитира в мечтателния знак Риби от 11 март до 4 април, фантазиите изобилстват. Планетата на красотата е екзалтирана в този воден знак, който е характерен с мистика и визионерство, което означава, че работи на върха на силите си. Венера в Риби обича да блика с пълна сила и да предлага сърцето си напълно на всеки и всичко, което обожава. Твърде много никога не е достатъчно. Помислете: трансцендентна любовна поезия, украса като романтичен ритуал и засилени артистични вдъхновения, които ви държат будни през нощта. Това разположение е предназначено да търси пламъци и сродни души – независимо дали с интимни партньори, най-добри приятели, музи или самия въртящ се космос. Усещане за изящна съдбовност се развява зад всяко помахване на този дружелюбен транзит.

Защитете своята магия

Въпреки това дори безграничността има своите ограничения. Способността на това разположение да се слива изцяло с други може да се равнява или на крайна близост, или на опасно разпадане на границите. Изгубването на себе си в друг може да подкопае личния суверенитет и да доведе до объркване за това чии нужди и желания са по-важни. Тук е необходима допълнителна проницателност, заедно със здрава котва в реалността. Когато функционира по балансиран начин, това разположение е чудотворно способно да бъде възприемчиво и състрадателно, като същевременно почита и защитава собствената си уникална гледна точка.

Вашите хороскопи са предназначени да се четат като вдъхновение. Ако си знаете вашите слънчев и изгряващ знак (асцендент), прочетете, за да разберете  как Венера в Риби ще се отрази на вас: 

ОВЕН

През следващите седмици воалите между вашия подсъзнателен ум и вашето съзнание ще са тънки. Това е потенциално време за деконструиране на фантазиите, които сте проектирали върху партньорите – независимо дали са романтични или платонични.

Вдъхновения, психологически прозрения и проблясъци също текат изобилно по това време, така че се възползвайте и създайте красота и магия зад кулисите. Правете предложения на вашето алтер его. Пишете любовни писма до вашите мечти. Потопете се в блясъка на снощното си преживяване. Колкото по-възприемчиви сте към непознатото, толкова повече магия може да проникне в ума ви.

ТЕЛЕЦ

През предстоящите седмици вдъхновението в социалните ви кръгове пречиства връзките ви по много линеен начин. Вашите най-визионерски идеи заслужават място в груповия чат. Споделете вашите фантазии с приятелите си, дори и да изглеждат нереалистични. Публикувайте вашите картини или поезия в социалните медии и дайте на другите шанс да попият вашата артистична страна. Когато прожектирате по-откритите си качества, вие се превръщате в магнит за други мечтатели и творци.

БЛИЗНАЦИ

През предстоящите седмици сладка поддръжка тече през вашите публични предложения. Оставянето на въображението ви нежно да оформя амбициите ви ви прави по-магнетични. Така че смекчете социалната си личност. Следвайте мисията, която активира сърцето ви, а не само тази, която изглежда най-логична. Разбираемо е да се чувствате уязвими, пресмятайки ходовете си според това, което е най-състрадателно, или споделяйки най-новото си стихотворение или скица с публика. Но когато разкриете своя вътрешен свят и таен идеализъм, вие привличате съюзници, помощници и почитатели, които разкриват вашата чувствителност. .

РАК 

През следващите седмици отпускането на твърдия контрол на вашето его и предаването на потока на живота привлича учители, наставници и водачи, които са най-съобразени с желанието ви за растеж. Всяка сутрин се консултирайте с интуицията си за това кой сте и къде искате да плувате в този ден. Разширяването може да дойде в неочаквани форми. Ако се чувствате в капан от нов изследователски проект или просто сте подтикнати да вземете друг влак на метрото, следвайте пътя на най-малкото съпротивление. Когато се отнасяте към света си поетично, в замяна ще бъдете ухажвани от космоса.

ЛЪВ

През следващите седмици ще навлезете в емоционални потоци. Болезнените чувства и нежните спомени са неудобни, но те са мощен начин за създаване на по-дълбока интимност със себе си и другите. Можете да замените болката с въображение, като създавате герои от своите рани и водите диалог с тях. Попитайте ги от какво състрадание се нуждаят, за да се почувствате по-цели. Независимо дали смятате да освободите мечтите си, докато броите облаците, внимавайте за инструкциите, които получавате. Животът е горчиво-сладко преживяване и примиряването с тази истина ще ви помогне да привлечете и поддържате по-автентични връзки. 

ДЕВА 

Ако откриете, че рисувате имената на потенциални любими или изработвате гривни за приятелство за най-близките си и най-скъпите през следващите седмици, приемете тези силни чувства. Въпреки че не е трудно за вас да проучвате и оценявате практическите детайли на живота, трябва други хора да разкрият вашите по-сантиментални аспекти, така че отделете време за това. Планирайте важни срещи с хората, които ви карат да блестите. Провъзгласете емоциите със страст. Сега е моментът да минимизирате работата по електронните таблици и да се отдалечите във вашите въображаеми сфери, за да се освободите от психическия стрес.

ВЕЗНИ 

През следващите седмици освободете контрола на егото и вместо това потърсете духовни водачи. Вашият магнетизъм нараства, когато става въпрос за привличане на искрени лечители или други съюзници. Независимо дали сте се грижили за разбито сърце или сте се тревожили за безнадеждно разхвърляните шкафове, помощта е налична. Покажете своята уязвимост и се съгласете да получите подкрепата, от която се нуждаете. Прозрачността относно това, с което се борите, без очакване или сила, ще привлече другите към вашата кауза. 

СКОРПИОН 

През следващите седмици вплетете интуиция и магия във вашите творчески проекти, забавни хобита и романтични връзки. Вие сте естествено подготвени да търсите по-дълбоко значение и да откривате по-фината динамика на всичките си занимания за удоволствие. Устоявайте на желанието да микроуправлявате артистичните си начинания или да четете мислите на половинката си. Вместо това се отпуснете и се оставете на течението. Изтеглете карти таро за това, което трябва да направите на следващия си почивен ден. Напишете очакванията си в своя бележник. Бъдете признателни към своите най-добри приятели и любими хора.

СТРЕЛЕЦ

За вас откритият път носи романтичен блясък. Но през следващите седмици направете концепцията за дом своя любов. Връзките, пространствата и преживяванията, които ви закотвят и нулират нервната ви система, са тези, за които трябва да се грижите сега. Ограничете обхвата на авантюристичните си амбиции и запалете меките свещи на вътрешния си свят. Нежното общуване, което идва от готвене на вечеря с близки приятели или диалог с вашето вътрешно дете, ви помага да се докоснете до своята пълнота. Подхранването на корените ви точно сега ще ви остави освежени за бъдещето.

КОЗИРОГ 

През следващите седмици ежедневните ви срещи и разговори преливат от очарование. Независимо дали сте ударени от стрелата на Купидон или сте вдъхновени от магнолия, разцъфнала в кварталния парк, прегърнете спонтанните моменти на чудо. Можете също да ухажвате другите повече. Споделете снощния абсурден сън с човека до вас на опашката за хранителни стоки. Направете свещена пауза, за да се полюбувате с непознат на дъждовните капки. Отидете в местния клас по медитация или артстудио. Отделянето на повече време в графика ви за нелогичното, мистичното и невероятното добавя ярка аура към живота в момента.

ВОДОЛЕЙ 

През следващите седмици ще ви е по-лесно от обикновено да създавате доходоносни връзки. Но за да го направите, трябва да култивирате възприемчивостта си. Колкото повече можете да се отървете от очакванията относно ресурсите и да прегърнете спокойна откритост, толкова повече богатства текат към вас. За да влезете в състояние на поток, изградете пищен олтар на парите, покрийте портфейла си с искрящи стикери или мечтайте за идеални схеми за съвместно създаване на икономическа справедливост. Вместо електронни таблици, фондовете се фокусират върху това как богатството ви се представя като специфично усещане – дали то е свързано с пари или с приливна вълна от свободно време. Попийте изобилието под каквато и форма да се появи за вас.

РИБИ 

През следващите седмици трябва да се отпускате в състоянието си на спонтанно пророчество, безпроблемно състрадание и творческа безграничност, за да магнетизирате потенциални съюзници, приятели и сродни души. Доверете се на инстинктите си за това с кого трябва да се сближите и с кого трябва да поставите твърди граници. Вие сте предназначени да управлявате живота според фините проблясъци на интуицията. Нека вашето шесто чувство бъде вашият инструмент за разпознаване, който ви помага да отделите съживяването и утвърждаването на връзките от изтичането на енергия. 

 

За още новини от света на зодиите и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари