IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

61-годишната Деми Мур изглежда като сестра на дъщерите си Талула, Скаут и Румър

13 март 2024 12 30

Четирите дами присъстваха на партито на Vanity Fair след Оскарите

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

В Холивуд има нова великолепна четворка и тя е съставена само от жени!

На партито на Vanity Fair след наградите „Оскар“ тази неделя присъстваха всички звезди от киното, които само няколко часа преди това станаха свидетели на 96-ите победители на Академията. След официалната церемония те се запътиха към бляскавото събитие на списанието, което се организира всяка година. За червения килим в Бевърли Хилс голяма част от дамите и господата, които видяхме в „Долби Тиатър“, се преоблякоха в също толкова бляскави тоалети. 

И докато Оскарите са стриктно запазени само за номинирани и техните придружители, то Vanity Fair събира на едно място много по-голяма част от холивудския елит. Сред поканените бяха Деми Мур и нейните три дъщери, които тя споделя с бившия си съпруг Брус Уилис. Въпреки че вече е преминала 60-те години и е баба, актрисата по-скоро изглеждаше като сестра, а не като майка на Талула, Скаут и Румър

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

На червения килим в Бевърли Хилс Мур облече шоколадова рокля на Versace, която включваше сексапилни изрязани участъци и чокър в същия цвят. Задната част на дизайна беше във формата на диамант и отново имаше разкриващи кожата изрязани зони. Мур показа, че самоувереността не ѝ е чужда, въпреки годините, и демонстрира завидно чувство на стил и умения за позиране. Тя се завъртя на няколко пъти пред камерите, за да може фотографите да хванат всяка една част на роклята, включително сексапилния гръб.

Актрисата комбинира външния вид със златни бижута, които подхождаха на клъча ѝ, и носеше характерната си черна коса пригладена и права, разделена на път на една страна. Гримьорът ѝ Сил Бруинсма сподели в изявление, че се е стремял към прекрасна, блестяща кожа с меко опушено око, розови бузи и кадифена розова устна. 

И трите дъщери на Мур донесоха със себе си по-романтична атмосфера, избирайки да контрастират на визията на майка си. 

Деми Мур,

Снимка: Getty Images

Румър, която стана майка на първородна дъщеря Лоуета през април, следва тенденцията Barbiecore с розова рокля от Monique Lhuillier. Тоалетът излъчваше духа на Стария Холивуд с дълбокото деколте, оформено подобно на това на роклята на Мур, и оперните ръкавици. 

Скаут заложи на златната гама, избирайки металик рокля от Zac Posen, която включваше серия от красиви елементи – от ниското кадифено деколте до елегантния модел на полата, както и воланите.

60-годишната Деми Мур показа завидна фигура по бански

Неостаряващи стил и красота – Деми Мур с прилепнал тоалет в Милано

Блага вест – Брус Уилис и Деми Мур вече са баба и дядо

Най-малката дъщеря на Деми и Брус, Талула, се открояваше с ретро корсет с акварелен принт от Zac Posen. За разлика от майка си и сестрите си, които избраха да пуснат косите си, тя прибра огнените си кичури назад в кок, комбиниран с бебешки бретон. 

Това е една от много редките прояви на четирите дами заедно, но когато това се случи, събитието директно се превръща в тяхно собствено модно шоу. 

През февруари Мур, Румър и Скаут показаха, че разбират и от бизнес облекло, присъствайки на отварянето на магазина The Frankie Shop x Crosby Stuidos в Лос Анджелис. Тогава актрисата носеше елегантна сива риза и сиви панталони, допълнени от дълго сиво палто и кожени токчета. Що се отнася до Румър, тя избра по-небрежна визия, носейки голям бял блейзър с подходящи панталони и кафяви обувки на ток. Скаут пък се облече в широка светлосива горна част и подходящи панталони, комбинирани с черни маратонки и дълго яке в цвят слива. 

Семейството на Мур обича да се координира в тоалетите си, дори и у дома. Миналата Коледа те, заедно със своите партньори в живота, позираха за празнична снимка в еднакви розови дрехи. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

proba ( преди 1 месец )
Малко съм уплашен, след като видях тази снимка.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар