IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На 62 години Мег Райън показа на младите какво е безвременна красота

18 март 2024 08 30

Актрисата впечатли на червения килим

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ако търсите вдъхновение за безвременна красота, не търсете повече, а погледнете към Мег Райън!

62-годишната холивудска звезда постепенно излиза от пенсия и се завръща на големия екран, а с това идват и по-честите ѝ появи на червения килим. Макар да не беше номинирана или презентираща „Оскар“ на 10 март, Райън беше сред главните действащи лица на афтърпартито на Vanity Fair, където беше като ходещ мастърклас по стил и красота. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meg Ryan (@megryan)

Мег облече ослепителна полупрозрачна рокля с пола с пеплум и изпъкнало деколте. Дантеленият тоалет беше украсен със златни и сребърни цветя навсякъде, както и с флорална бродерия, красяща гърдите. Актрисата допълни визията с триредова диамантена гривна Briony Raymond, както и два пръстена. Определено Райън беше една от най-добре облечените дами на червения килим на партито, което посещава за първи път от 2005 година. 

Актрисата се откъсна от светския живот, за да отдели време за семейството и да си почине от славата. Тя споделя пред списание People миналата година, че обича да поставя граница между личния и професионалния живот. „Хубаво е да мислиш за работата си като професия, а не като начин на живот. И това е чудесен начин за навигиране, който следвам“, категорична е Райън. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meg Ryan (@megryan)

62-годишната красавица направи крачка назад от Холивуд след режисьорския си дебют Ithaca през 2015 година. Завръщането ѝ бе миналата година с романтичния проект What Happens Later

„Направих си огромна почивка, защото смятам, че има толкова много други аспекти от живота, които да изпиташ като човешко същество. Исках да развия и тях“, казва Райън. Един от тези аспекти е прекарването на повече време с децата – 31-годишния Джак Куейд и 20-годишната Дейзи Куейд, които актрисата споделя с бившия си Денис Куейд.

Именно Джак беше в центъра на вниманието по време на тазгодишните Оскари и по-специално филмът „Опенхаймер“ с негово участие. Момчето на Мег се присъедини към колегите си, режисьора Кристофър Нолан и продуцентката Ема Томас, когато проектът бе обявен за най-добър за 2023 година. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????????✨ (@lovefool.99)

В речта си от сцената Томас заяви „Всеки от нас, който прави филми, знае, че мечтаем за този момент. Аз лично мечтая за него от дълго време, но ми се струваше невероятно, че някога ще ми се случи“, каза тя. 

Мег Райън изглежда неузнаваема на последната си публична поява

Никога не е късно – 61-годишната Мег Райън се завръща в киното

След 13-годишна пауза: Мег Райън се завръща към романтичните комедии

Що се отнася до Мег Райън, която така и не печели „Оскар“, тя не смята, че възрастта е определяща за кариерата. По думите ѝ, остаряването всъщност не е нещо страшно, ако самият ти не го превърнеш в такова. 

„Нашата култура е обсебена от младостта. Като възрастен човек в момента, обожавам годините си. Обичам това, което съм. Всички остаряваме. Искаше ми се някой да ми беше казал по-рано да се успокоя и да приема нещата такива, каквито са. Да не обръщам внимание на обстоятелствата“, каза актрисата през декември миналата година. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meg Ryan (@megryan)

Райън допълва, че с напредването на годините успява все по-уверено да изразява себе си, без да се притеснява от мнението на другите. Коментирайки негативните таблоидни статии, които се фокусират върху миналото ѝ, Мег казва, че не може да им обръща внимание и не смята да ги прави по-важни, отколкото са. „Просто не мога. Не си заслужава“, категорична е тя. 

Въпреки че подобни коментари определено я нараняват, звездата споделя, че има много по-важни неща, върху които трябва да се фокусира, отколкото върху „омразата и жестокостта“. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари