IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нещата от „Сексът и градът“, на които още вярваме – част 2

15 юли 2015 04 59

Вечните житейски уроци

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Историите на Кари, Саманта, Миранда и Шарлот никога не могат да ни омръзнат. Техните преживявания са пример за ежедневните проблеми, през които преминават жените в търсенето на истинската любов и щастие.

Знаменитият сериал „Сексът и градът“, както и филмите, често са спасението ни от монотонността на дните и дори най-добрият съветник при някои от големите драми и дилеми.

Четирите приятелки са коренно различни една от друга, но същевременно са идеалното допълнение на характерите и чудесен пример за това, което могат да постигнат съвременните силни жени.

След първата, представяме ви и втората част на нещата, които никога няма да забравим от „Сексът и градът“ и в които винаги ще вярваме.

1. Коктейлите „Космополитън“ са вкусни и карат всеки да изглежда невероятно стилен

Ако има един коктейл, който носи духа на „Сексът и градът“, то той със сигурност е „Космополитън“. Плодовата алкохолна напитка набира невероятна популярност в сериите и се превръща в идеалното начало на всяка обещаваща вечер.

2. Всяка жена има нужда от своя Станфорд

Станфорд, най-добрият хомосексуален приятел на Кари, играе много важна роля както в живота на героинята, така и в целия сериал. Постоянен източник на забавление, той винаги успява да повдигне настроението и да бъде център на внимание.

3. Няма нищо лошо в това да обичаш обувките си повече отколкото голяма част от хората

Специално това правило говори достатъчно само по себе си.

4. Гардеробът е съдържание на истинските инвестиции

След като се раздели със своя годеник Ейдън, Кари претърпя сериозни финансови затруднения. Проблемът се криеше в това, че през годините героинята е инвестирала по-голямата част от средствата си за дрехи и обувки. В което, според „Сексът и градът“, няма нищо чак толкова лошо, стига да е в някакви граници.

5. Пазаруването се брои за тренировка с упражнения

Прословутата фраза на Кари, че не тренира никакъв спорт, защото пазаруването е нейното кардио е достатъчна да ни убеди, че щом тя може, значи и ние можем.

6. Колкото по-високи са токчетата, толкова по-близо сме до рая

Кари винаги е смятала високите токчета за задължителни. Това е едно доста буквално приемане на фразата, че красотата изисква жертви. Но е истина, че нищо не прави жената по-сексапилна от стилен модел обувки.

7. Скарването с жена е обявяване на война на цялата група от приятелки

Женска солидарност! Вярно е, че една група добри приятелки се равнява на истинска армия, срещу която трудно някой може да извоюва победа. Да живеят силните жени!

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари