IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Екоживотът на моделите: Даутцен Крус

24 април 2016 11 00

Какво съветва красавицата?

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

От екзотични почивки на отдалечени дестинации, през участие в хуманитарни каузи до любими натурални продукти за козметичната рутина, Даутцен Крус определено е едно от лицата на модната индустрия, от които можем да научим много за екологичния начин на живот.

Моделът, който стана майка и за кратко време възвърна перфектните си форми, сподели с Vogue своите съвети за опазване на природата и разказа повече за това, защо да опазим Земята е важна кауза.

Коя е любимата ти здравословна рецепта?

Обичам супа от краставици, една от любимите ми е, толкова е освежаваща.

Кои са задължителните естествени продукти в козметичната ти рутина?

По мое мнение, натуралният, здравословен начин на живот, като пиене на много вода и спане поне по 8 часа всяко денонощие е най-доброто нещо, което можете да направите за кожата. Не може да бъде по-естествено от това!

Зеленото отстъпление за почивка?

За работата си като посланик на организацията Dance4Life, която повишава осведомеността относно превенцията на ХИВ и СПИН, отидох да посетя някои от техните проекти в Непал миналата година. Бях изумена от това как девствената природа все още е толкова чиста и красива, а въздухът е най-чистият, който някога съм дишала.

Ежедневният навик, с който защитаваш околната среда?

Карам колело! Холандците правят почти всичко с колело, особено в големите градове. Опитвам се да си карам колелото колкото мога повече, особено когато съм у дома и трябва да тичам по малки задачи. Това е не само добро за здравето, но е и чудесен начин за намаляване на смога и замърсяването.

Екологичната кауза, в която вярваш?

Тази година отидох в Кения и посетих сиропиталището за слонове Шелдрик. Мисля, че е много важно да защитим тези страхотни животни колкото се може повече. Всяка кауза, която цели защита на застрашени животни, може да разчита на моята подкрепа.

Коя е твоята екомантра?

Храни се здравословно, бъди здрав.

Как можем да осигурим „зелено“ бъдеще?

Мисля, че образованието е ключово, когато става въпрос за насърчаване на по-зелено бъдеще. Аз вярвам в силата на избора, затова ако образоваш хората за влиянието им върху околната среда, ще се създаде информираност и стимул за хората да помислят за по-устойчиви възможности.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 7 години )
До ...: На последната прилича на женски Брад Пит.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар