IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кой дизайнер избра Мелания Тръмп?

20 януари 2017 17 50

С какво е облечена новата първа дама?

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

След многобройни спекулации относно това кой моден дизайнер ще облече Мелания Тръмп по време на полагането на клетва на нейния съпруг, новата първа дама се появи в тоалет на Ralph Lauren.

Светлосинята рокля се състои от две части и е изработена от една от най-луксозните материи – кашмир.

46-годишната госпожа Тръмп избра да завърши визията си с обувки и ръкавици в същия нюанс.

Модни критици веднага откриха огромна прилика между силуета и начина, по който изглежда Мелания, с този на Джаки Кенеди по време на същото встъпване в длъжност на своя съпруг през 1961 година.

Скандалите около облеклото започнаха с позицията на дизайнерката Софи Теале, която каза, че няма да облича Мелания Тръмп заради „изявленията на съпруга ѝ по време на предизборната кампания, излъчващи расизъм, сексизъм и ксенофобия“.

Сред дизайнерите, които се обявиха в защита и споделиха, че биха се заели с престижната задача, са Томи Хилфигър и Каролина Ерера.

Както мнозина смятаха, Мелания Тръмп в крайна сметка се спря на Ralph Lauren, чиито дрехи носеше и по време на кампанията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари