IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Трансформация: Никол Кидман дебютира с нова, по-къса прическа

26 март 2024 12 30

Червенокосата австралийска звезда заложи на платиненорусия боб

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Никол Кидман шокира феновете в понеделник, когато показа нова прическа и цвят в Instagram. Звездата на сериала „Големите малки лъжи“ публикува снимки на своята нова прическа, която е по-къса и много по-светлоруса от обикновено.

56-годишната Кидман сподели две снимки, облечена в черно кожено яке Balenciaga, като надписа публикацията само с черно сърце емоджи. Новата платиненоруса визия на Кидман е в стил боб.

Кидман сподели снимка в Instagram Story и със своите фризьор и гримьор, тагвайки Balenciaga, чийто посланик е тя. Австралийската актриса дръпва леко качулката на главата си на втория кадър, като тогава най-ясно се вижда новата ѝ прическа. Вероятно кадрите са направени по време на снимките за рекламна кампания за противоречивата модна марка, на която Никол е посланик.

Звездата, която е червенокоса по рождение, но е сменила много тонове на русото през годините, благодари на своя фризьор Адир Абергел и на гримьора си Гучи Уестман за това, че са ѝ помогнали с тази невероятна трансформация на външния ѝ вид.

„Нови вибрации, докато сте в Германия“, озаглави публикацията си самият Абергел. Много от последователите на Кидман се включиха в секцията за коментари, за да я засипят със суперлативи от сорта на „уау“, „обичам тази прическа“, „страхотна си“, „прекрасна“, „най-съвършената“, „гореща“ и др.

Дебютът на новата прическа на холивудската звезда идва само една седмица, след като тя позира като знойно момиче от корицата за изданието на списание Elle от април 2024 г., като на въпросните кадри за изданието тя все още е с по-дълга и червеникаворуса коса или т. нар. ягодоворуси кичури, към които се  придържаше в последните години.

Новата визия на Никол обаче безусловно е доста по-секси, категорични са нейните последователи.

През януари 2024 г. актрисата позира за фотосесия за корицата на австралийския Vogue, където също имаше по-дълга коса, отново светлоруса. За изданието тя позира в прилепнало дантелено бельо, докато държеше змия около врата си. Явно Никол напоследък иска да ни напомни за своята по-гореща и по-игрива страна или пък трансформацията ѝ е продиктувана от предстояща нова роля.

За още новини от света на красотата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари