IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Супер хижите на идния зимен сезон

10 ноември 2014 10 20

Топ 5

Снимка: adelto.co.uk

Снимка: adelto.co.uk

Представя ме ви 5-те най-впечатляващи зимни хижи за идния ски сезон. Тези луксозни хотели са отворили врати съвсем наскоро, като изумяват със своя супермодерен дизайн.

Първата такава хижа е проектирана от Ян Флеминг (английски писател, автор на поредица книги за британския разузнавач Джеймс Бонд) и се казва „Zermatt Peak“. Тя е сгушена в скалите на хълм, който гледа към известния алпийски връх Матерхорн. Частната вила разполага с електрически врати, охрана и видеонаблюдение.

5-звездната хижа е разположена в сърцето на курорта Цермат, който е една от най-атрактивните ски дестинации в света (намира се в немската част на кантона Вале в Швейцария).

След като влязат веднъж, гостите са посрещнати в ски зала. След това са отвеждани в избата, където красиви, вити стълби ги водят до 5-те божествени етажа, на които се простира имотът.

Хижата разполага с всякакви удобства, а покривът на последния ѝ етаж е стъклен и разкрива гледка към нощното небе и падащия сняг.

Цените за наем на цялата вила започват от 65 хиляди швейцарски франка на седмица.

Снимка: adelto.co.uk

Вижте другите нови, суперлуксозни ски хижи на предстоящия зимен сезон в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари