IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина под наем в къща за милиони. Вижте я!

11 октомври 2016 11 40

Домът се продава за 7 милиона долара

Снимка: Variety.com

Снимка: Variety.com

След като шокира света с молбата си за развод, актрисата Анджелина Джоли реши да се изнесе от дома, в който живя с екссъпруга си Брад Пит. Драмата Бранджелина изглежда тепърва започва, а както е видно сюжетът ѝ напомня скорошния развод на Джони Деп и Амбър Хърд.

Дали мистър и мисис Смит ще се избият или ще съберат частиците на разбитите си сърца, предстои да разберем.

Информацията за местенето на Анджелина в друга къща се съобщава от Variety, като по данни на изданието лейди Крофт плаща наем от 30 хиляди долара месечно. Тя ще живее в дома на 51-годишният режисьор на сагата „Х-мен“, Брайън Сингър.

Брайън продал къщата през 2007 г. на актрисата Денис Ричардс, която впоследствие подслонила Джоли срещу скромната рента. На всичкото отгоре домът е изваден на пазара и ако се намери кой да плати 7 милиона долара, Анджелина ще трябва да си търси нов дом до развода с Брад Пит.

Луксозната къща, в която е отседнала почернената Джоли, се намира в Хидън Хилс, щата Калифорния.

В района живеят певицата Майли Сайръс, изпълнителката Джесика Симпсън, красивата Дженифър Лопес и много други знаменитости, сред които 19-годишната Кайли Дженър, полусестра на наскоро обраната Ким Кардашян.

С такива съседи мъката от раздялата би била по-лека, а като се има предвид колко е вълнуващ интериорът на новото жилище, разводът изглежда ще мине по-леко.

Къщата на 45-годишната Денис Ричардс, в която е отседнала Джоли, разполага с 6 спални, 6 бани, чудно фоайе, всекидневна като от нощен бар, огромна кухня, чудесна трапезария, винарски салон, салон за красота, външна кухня с луксозна беседка и басейн с изкуствен водопад.

Домът е разгърнат върху 760 кв. м площ и се придържа към съвременния интериорен стил, като в него прозират елементи на злокобност и кич. Подовите настилки са от тиково дърво и мрамор, някои камини са облицовани в оникс.

Вижте къде Анджелина Джоли избяга под наем – цялата къща в нашата галерия

Подготви: Александър Градинаров

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари