IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Непродаваем: Каменистият оазис на Сюзън Самърс за 15 милиона долара

6 февруари 2017 08 40

Вече 7 години не може да се намери купувач за имота

Сюзън Самърс има звезда на Алеята на славата. Снимка: Reuters

Сюзън Самърс има звезда на Алеята на славата. Снимка: Reuters

Сюзън Самърс е американска актриса, модел и бизнес дама. Тя е най-известна с ролите си в американските телевизионни сериали, сред които „Стъпка по стъпка“, излъчван по БНТ 1 през 1993 г. Заедно с Доналд Съдърланд тя се реализира и в лентата „Нищо лично“.

Извън киното тя няколко пъти се появява върху корицата на сп. „Плейбой“. Освен всичко това Самърс е автор на куп книги, засягащи темите за здравословното хранене, секса и семейството. Известната дама има и звезда на Алеята на славата в Холивуд.

Тя продава шармантен оазис, разположен по каменистите чукари на Палм Спрингс, щата Калифорния.

През 2010 г. Сюзън решава, че е време за промяна. Преди 7 години тя обявява разкошното си двуетажно имение за продан. Но времето си минавало и никой не искал да го купи. Незнайно защо, но имотът обикаля пазарите за имоти вече повече от половин десетилетие.

Преди 7 лета имотът е бил оценен на 35 милиона долара. В тази сума са включени 820 квадрата имение с 8 спални, 11 бани, множество всекидневни, кухня, трапезария, два лични кабинета, гардеробни, винарска изба и прочее.

Вторият елемент в колосалната сума е парцелът, върху който е изградено имението. Това са едни невъобразими 300 декара груба камениста земя, през която минава дори рекичка. Имотът разполага и с нещо като вила. Тя е изградена само от каменни плочи. До въпросната „средновековна“ постройка са разположени басейнът и плажът.

Уникалният имот на Сюзан обаче изглежда все по-непродаваем. За 7 години той е изгубил повече от половината от стойността си. През 2010 г. 35 милиона долара, днес 15 милиона долара.

Постройката е изградена през 1977 г. по проект на легендарния швейцарски архитект Алберт Фрей. Оттогава тя не се е променила особено. Екстериорът си е все същият. За имението – средиземноморски, за вилата – средновековен.

Отвътре този дом изглежда стар, дори малко призрачен. Стаите са обзаведени тежко в стил ретро. Използвани са масивно дърво, кожа и камък за мебелировката и декоративните елементи. Възможно е това да е отблъснало купувачите. За 35 милиона долара някак не е много хубаво да си купиш къщата на баба си...

Разгледайте дома на Сюзън Самърс в нашата галерия

Александър Градинаров

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари