IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво ви очаква според зодията

11 март 2024 17 30

Астрологична прогноза за периода 11 – 17 март

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 11 – 17 март 2024 година. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Подхождайте към предизвикателствата с умерен оптимизъм и предпазливост. Избягвайте прекалените рискове и спазвайте стриктно правилата за безопасност при работа, независимо с какво се занимавате. Може да се нараните както работейки в кухнята, така и разхождайки се в планината. Ще се наложи да взимате важни и отговорни решения относно завършването на текущата работа и подготовката на следващите проекти. Използвайте част от времето си за обучение, усвояване на нова информация, запознаване с чужд опит.

Телец

Правило №1 за тази седмица е да не вярвате на прекалено щедри обещания. Интуицията и аналитичните ви способности са силни, периодът ще е продуктивен. Не си поставяйте обаче прекалено амбициозни цели, за да не се разочаровате. Ще е трудно да довършите всичко започнато. Натъкнете ли се на препятствия, приемете че трябва да промените плановете и да преминете към следващата дейност. Не започвайте нищо важно, ако не разполагате с достатъчно информация.

Близнаци

Контактите ще са интензивни, нови хора ще се появят в гравитационното ви поле. Колкото и да са симпатични не бързайте да им се доверявате. Не навлизайте в чужда територия и не позволявайте на никого да нахлува в личното ви пространство. Съхранявайте надеждно личните си данни, документи, организационна и информационна техника. Съществуват предпоставки за злоупотреба с тях. В края на седмицата обстановката ще е леко напрегната. Не са изключени недоразумения с близките. Изяснявайте докрай всички спорни ситуации.

Рак

Събитията ще са динамични, а вие почти през цялото време ще сте в центъра им. Ще можете не само да въздействате на част от тях, но и да подготвите дейности, чието изпълнение ще е продължително. Ако искате да напреднете, действайте обмислено, тактично, без резки действия и изказвания. На моменти успехът ще зависи от желанието ви да възприемете нещо ново и да се освободите от нещо старо, изживяло времето си. Доста занимания ще изискват творчески подход, не ограничавайте инициативата си.

Лъв

Ще е трудно да се придържате към предварителния си график. Обективните обстоятелства ще ви принуждават често да го променяте, да се отказвате от едни задачи, за сметка на други. Настроението ви ще е доста неустойчиво и то не по причини, зависещи лично от вас, а поради някои постъпки и реакции на околните. Колкото по-малко разчитате на хората от обичайното си обкръжение, с толкова по-малко затруднения ще се наложи да се справите. За щастие, в подобни неясни ситуации, ще се намери кой да ви съдейства. Въображението ще ви подскаже как да разчупите динамичния си стереотип и да си създадете разнообразие.

Дева

Ангажиментите ви ще са доста и на моменти може да ви се прииска да захвърлите всичко и просто да се оттеглите сами със себе си. Не стигайте до крайности. Всичко, започнато през тази седмица ще завърши успешно и ще има отношение към бъдещото ви развитие. Ще се наложи да се справите с някои затруднения, предизвикващи неувереност и съмнения, но не си заслужава да се отказвате от възможността да внесете нещо ново в живота си. Придържайте се към правилото, че „не е желателно да отлагате за утре онова, което бихте могли да направите днес“.

Везни

Ключ към успеха е умението ви да се приспособявате към обстановката и да се възползвате максимално от обстоятелствата. Периодът ще е напрегнат и изпълнен с доста неясноти, които може да предизвикат тревога. Подхождайте творчески към непознатите занимания. Ако се наложи да експериментирате, потърсете съществуващи към момента практики и не рискувайте прекалено. Действайте в рамките на възможностите си и не се наемайте с допълнителни задачи само от присъщото си желание да услужите. Ще сте полезни за другите, но вредни за себе си, защото не е лесно да „носите две дини под една мишница“.

Скорпион

Започнете периода с довършване на дейности, които никак не са спешни, но непрекъснато по някакви причини ги „замитате под килима“. Ще е скучно, може би дори досадно, но ако за пореден път се поддадете на мързела и нежеланието да оставите зад себе си неприятните неща, то ще продължите да ги влачите и те да висят над вас като дамоклев меч. През втората половина на периода новите предложения ще се застъпят със съществуващите задължения. От съществено значение ще е да си създадете оптимална лична организация, за да успеете да ги комбинирате. Направите ли го, ще стабилизирате позициите и ще разширите влиянието си.

Стрелец

Ще можете да разгърнете уменията си буквално в няколко посоки и да се справите с доста занимания едновременно. Ще успеете да осъществите част от личните си желания успоредно с изпълнението на служебните си задължения. Окуражаващо е, че бързо ще уредите както финансовите въпроси, така и семейните или любовни сблъсъци. Имайте готовност, че за да го направите, може да се наложи да промените някои свои замисли. От съществено значение ще е да изгладите точно личните недоразумения. Резултатите от тях ще стимулират тонуса и ще улеснят професионалната ви работа.

Козирог

Няма да усетите как ще се „изтъркаля“ седмицата, ще мине като ден, толкова много работа ще имате. Всички непрекъснато ще искат нещо от вас, ще ви напомнят, че имате задължения, но самите те няма да се сещат, че имате и потребности. Не позволявайте да ви манипулират. Ако случайно ви атакуват с критики и забележки, или пък някой се опита да омаловажи постиженията ви, не обръщайте внимание. Ще са поредното доказателство, че ви завиждат. Правете това, което трябва, в което сте убедени и непременно ще получите очакваните резултати. Инициативата ви е в основата на предстоящия напредък.

Водолей

Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви убеди, че „светът е голям и щастието ни дебне отвсякъде“. Придържайте се към логиката на събитията, подхождайте към задълженията си рационално и не позволявайте на емоциите да диктуват решенията ви. В процеса на работа ще откриете някои собствени грешки или възможности за подобряване на личните си резултати. Заемете се с тях незабавно, ще разполагате с достатъчно добри условия за предприемане на необходимите корекции. Ще отнеме време, но няма да е напразно.

Риби

Един от нееднозначните периоди, наситен с непредвидени събития и противоречиви емоции. Ще е трудно да се придържате към конкретно набелязани дейности, така че бъдете готови да реагирате според обстоятелствата. Творческият ви потенциал ще е силен, интуицията също. Силите ще ви стигнат за всичко, от вас зависи да не позволите да ви въвличат в интриги. Изненадващо добри резултати ще получите от всички дейности, в които сте вложили въображение. Помислете и за тези, които сте изоставили именно поради липса на стимул или концепция. Тях също ще довършите успешно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари