IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как пият различните зодии

28 февруари 2015 13 15

Навиците „на по чашка“ според зодиакалния знак

Снимка; outnow.ch

Снимка; outnow.ch

Ние всички знаем (или би трябвало да знаем), че хороскопите са пълни с пророчества, на които често не може да се вярва.

Все пак, винаги е интересно да се види дали хората от един зодиакален знак имат някакви общи характеристики.

Според доста специалисти (най-вече астролози) хората от една зодия имат общи поведенчески черти, което разбира се може и да е обикновено съвпадение

Ако все пак вярвате в зодиите, може би ще ви е забавно да разберете какво казва астрологията за навиците на пиене на хората от всяка зодия.

Ето ги и тях: 

Овен:

Те са известни със своя приятелски маниер. Подпийналият Овен ще скача от познат на познат в заведението, за да провери или да се увери, че всички се забавляват толкова, колкото и той самият. Този човек рядко е в лошо настроение, затова определено търсете представител на тази зодия, ако искате ведра компания за нощен запой.

Телец:

Това е един от най-лоялните астрологични знаци, което значи, че този човек ще бъде ваша опора в нощните забавления. Имайте предвид, че подпийналият Телец може да стане доста упорит, да си измисли свой план за нощта и да не е готов да се съобразява с другите. Тези хора лесно влизат в пиянски свади, затова не е много добре да прекаляват с алкохола.

Близнаци:

Близнаците са известни като многолики хора. Ако излезете да пиете с човек от този зодиакален знак, той може да си промени поведението и настроението няколко пъти до края на вечерта.  Бъдете внимателни, когато излизате с такъв човек, защото той може да не иска да се задържате на едно място прекалено дълго. Имайте предвид, че той може да изчезне в даден момент и тотално да ви изостави да си пиете сами. 

Рак:

Този човек често има нужда от кошче за емоционални отпадъци, особено след като пийне. Ако излезете с него на бар, много скоро може да започне да ви плаче на рамото или да ви се оплаква от проблемите си.

Лъв:

Лъвовете не обичат критиката и това много им личи, когато пийнат. Ако сте излезли на по питие с човек от тази зодия, избягвайте да му противоречите – той ще се обиди, ако не сте на неговото мнение. Иначе лъвовете стават супер словоохотливи след няколко чашки.

Дева:

Тези хора са перфекционисти дори когато пият. Най-вероятно те ще изберат чаша скъпо вино и ще искат да са в най-хубавото заведение, седнали в най-удобното сепаре. Те не са особено добри партньори за пиене, защото имат купища претенции.

Везни:

Представителите на тази зодия са перфектна компания за запой. Те не са безотговорни като Близнаците, уравновесени са и обичат да се забавляват. С приятел от зодия Везни, няма опасност да налетите на бой. 

Скорпион:

Скорпионите са хората, които ще излязат да пият с вас, ако знаят че сте в труден период и имате нужда от подкрепа. Те са склонни да крият емоциите си, така че никога няма да ви натоварят със собствените си проблеми.

Стрелец:

Стрелците са купонджии по природа, но имат остър език, който може да ги вкара в пиянска свада. След като пийнат, те стават още по-темпераментни и и трябва да внимавате какво казвате пред тях, за да не ги разгневите. Те могат да пият цяла нощ без да спрат. 

Козирог:Козирозите са хамелеони – те могат да се аклиматизират към всяка ситуация и да се впишат във всяка компания. Те са безгрижни и не се интересуват от мястото, на което са отишли да пият – важното е да се забавляват. 

Водолей:

Бъдете внимателни, когато пиете с Водолей, защото в един момент всичко може да върви чудесно и изведнъж този човек да направи нещо неочаквано. Хората от тази зодия са бързо променящи се личности, които в нетрезво състояние са опасни за себе си и околните. 

Риби:

Представителите на тази зодия са склонни да показват най-крайните си емоции, след като пийнат. Те са хора, чието настроение също лесно се мени, но пък са много спонтанни и с тях няма да ви е скучно, а и те никога няма да ви откажат компанията си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари