IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Британка на война с проповедниците на здравословен живот

28 септември 2016 13 40

Бела Янгър счита, че подобни „проповеди“ са нелепи

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

На открита война срещу всички, които споделят в социалните мрежи вкусни и здравословни ястия, се обяви лондончанката Бела Янгър.

Жената е бясна на хората, които публикуват фотоси, например с авокадо и варени яйца или други здравословни храни и решава да отвърне на удара като се снима в банята с нездравословна пица и да показва всякакви храни, за които диетолозите биха смръщили вежди.

По мнение на младата жена проблемът е в това, че много от постулатите за здравословно хранене и начин на живот съвсем не са научно доказани.

„Всички говорят, че глутенът е вреден, но това не е научно доказано. Съветите са да се замени захарта с кленов сироп, но той също е захар“, обяснява тя.

28-годишната лондончанка също така счита, че индустрията е победила отдавна феновете на здравословния начин на живот и много от тези храни са твърде скъпи.

„На жените постоянно им се набива как трябва да изглеждат и към какво да се стремят, но аз съм като съвременна феминистка и искам да кажа нещо: престанете да ни съветвате“.

Янгър не обича, когато феновете на здравословния начин на живот се опитват да покажат колко апетитно изглежда диетичната храна.

„Пицата от карфиол никога не би могла да бъде толкова вкусна, колкото истинската пица. Ако искам да ям торта, нека ям торта, вместо авокадо с какао“, отбелязва тя и допълва, че въпреки че е против постоянното натякване за здравословно хранене, самата тя също яде такива храни, а не се тъпче само с хамбургери и сладкиши.

Лондончанката няма перфектните пропорции, но събира 134 хиляди последователи в социалната мрежа, които оценяват положително нейното чувство за хумор.

Вижте я в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари