IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

7 знака, че колегата ви си пада по вас

22 септември 2018 15 15

Как да сте сигурна, в случай, че се чудите

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Има много лесни за разпознаване знаци, че даден колега си пада по вас. Когато един мъж харесва една жена, офис пространството не може да го спре, нито пък да потисне неговите намерения и желания. Все пак, ако се чудите дали определен колега е заинтригуван от личността ви, можете да следите за следните знаци:

1. Ако даден колега ви харесва, той ще намери начин да разбере дали сте обвързана

Най-вероятно той директно ще попита за статуса ви по отношение на личния ви живот. Колегата ви ще намери фин или по-явен начин да ви разпита имате ли специален човек в живота си. Може да прави и коментари, с които да ви провокира да му разкриете повече за романтичния си живот.

2. Той редовно ще се опитва да ви ангажира в разговор

Ако колегата ви все гледа да ви заговори по произволни и дори незначителни теми, въпреки че и двамата си имате работа, значи категорично ви харесва. Същото се отнася и ако все гледа да се доближи до вас, въпреки че офисът ви е пълен с хора.

3. Той винаги е готов да ви помогне

Ако този колега никога не ви отказва помощ, то сигурно вече се досещате, че ви харесва. Ако дори в случаите, когато е затрупан с работа, той предпочита да дойде до вашето бюро и да ви предложи помощта си, значи категорично си пада по вас. Същото важи и в случаите, когато предлага да отиде да ви купи кафе/нещо за ядене (ако вие не можете), когато е готов да покрие смяната ви и т. н. – услуги, които не би направил за всички други колежки.

4. Той е честен с вас

Ако този колега винаги е откровен с вас и ви споделя лични неща за себе си, то значи той има специално отношение към вас.

5. Той споделя своите бъдещи планове с вас

Ако този мъж ви разказва за плановете си в кариерата, ако споделя целите си в живота, то той е доста впечатлен от вас. Мъжете не са склонни да споделят амбициите си с всички. Те го правят само по две причини: да впечатлят дадена жена или да получат насърчение.

6. Той ви разсмива

Поведението на флиртуващия мъж веднага си проличава, когато той започва усилено да се опитва да развесели дадена жена. Хуморът е средство, което често се използва от мъжете да впечатлят жените. Ако този колега се шегува с вас и гледа с него винаги да ви е забавно, значи си пада по вас.

7. Той знае наизуст вашия график

Ако този колега помни кога са ви назначили на работа, ако знае работния ви график, ако помни рождения ви ден и т. н., значи той просто се интересува от вас и иска по-задълбочени отношения с вас.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари