IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 24-30 септември

25 септември 2018 07 40

Какво вещаят звездите до края на тази седмица

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Обстоятелствата ще се развиват във ваша полза и е желателно да не пропускате възможностите, които ви се предоставят. Вероятно ще ви предложат някаква допълнителна работа, макар и за кратко, доходите от която ще попълнят семейния бюджет точно навреме. Темпото ще е по-интензивно от нормалното, но в края на периода ще се убедите, че е имало защо. Ако продължите със същото старание и приходите ще продължат да постъпват в банковата ви сметка. Тогава идеята за семейно пътуване извън страната или друго забавление, свързано с по-високи разходи съвсем няма да е така химерична, както до момента.

Телец

Интересен ще е предстоящият период. Ще имате възможност за професионален напредък, благодарение на намесата на влиятелна личност. Някой ще забележи и високо ще оцени работата и постиженията ви, ще постави допълнителни изисквания и няма да имате абсолютно никакво време за странични дейности, дори в частност за близките си. Хубавото е, че точно в този момент любимият човек няма да е наоколо. Ще се наложи да пътува или да се занимава със своите роднини, което ще ви спести неприятни разговори и обвинения. Като цяло ще сте натоварени с повече отговорности от обикновено, но пък и ще разширите сферата си на влияние.

Близнаци

Може да изглежда странно, но през тази седмица най-значителното събитие ще е разправия, и то доста остра, с приятел от детството, човек с когото се познавате от години. Причината ще е несъгласие или неодобрение от страна на приятеля ви на друга личност, с която сте или желаете да бъдете в романтични отношения. Може да се стигне до взаимни обвинения и крайни решения, за които по-късно да съжалявате. За ваш късмет, в спора ще се намеси трети човек, когото и двете страни познават и чието мнение дълбоко уважавате. Ще ви представи ситуацията от съвсем различна гледна точка и в крайна сметка ще разберете колко не сте прави. И понеже всичко е добре, когато завършва добре, дружбата ви ще се запази такава, каквато до момента е била.

Рак

Емоциите ще са противоречиви. На работното място, за съжаление, в по-голямата си част ще са отрицателни. Някой ще се опитва да ви пречи, да ви провокира, да разклати позициите и да затруднява работата ви. Постарайте се да овладеете възмущението си и да реагирате разумно. Изчакайте спокойно подходящия момент и дайте гласност на ситуацията. Вие ще спечелите привърженици, а опонентът ви ще спечели критики от шефа. У дома, обаче, емоциите ще са положителни. Отношенията с по-млади и по-възрастни роднини (деца, родители) ще са хармонични. Любимият човек ще ви изненада приятно с жест или идея за развлечение. Наслаждавайте се на дребните радости.

Лъв

Ще ви хрумнат куп нови идеи и както винаги в подобна ситуация, ще започнете да кроите планове за далечното бъдеще. Каквото обаче и да мислите, задължително трябва да преценявате обективно ресурсите, с които разполагате. Няма начин да се занимавате с няколко неща успоредно, затова задължително подредете задачите не по важност, а по възможност за реализация. Не е желателно да влагате допълнителни финансови инвестиции. Не си представяйте, че всичко ще върви „по мед и масло“. Бъдете готови за различни по вид и характер затруднения, повечето от които ще са свързани с документация и законови ограничения. Помислете кой от приятелите ви има необходимите познания и би могъл да ви съдейства. Действайте с равномерно темпо.

Дева

Каквото и да се случи през тази седмица няма да е във ваша вреда. На работното място събитията ще са в рамките на предположенията ви, но понеже не всички от екипа ще са в наличност ще се наложи да поемете допълнителни задължения. Направете го с усмивка, в края на седмицата шефът недвусмислено ще ви покаже колко много цени постигнатите резултати. Личните отношения ще са изключително нежни, независимо дали сте във връзка или не. Обвързаните ще имат възможността да се убедят в искрените чувства на любимия човек, а „соловите играчи“ ще бъдат обект на настоятелни любовни атаки и упорити ухажвания.

Везни

Запомнящите се преживявания през тази седмица ще са свързани с близките, семейството и личните контакти. Онези от вас, които от доста дълго са си набелязали обект на романтичен интерес ще имат възможност най-после да осъществят близост и да получат взаимност. В началото може би ще е леко хаотично и неопределено, но постепенно ще установите, че имате общи интереси и нещата ще се подредят по предпочитания от вас начин. Семейните представители на вашия зодиакален знак ще преживеят радостни мигове, свързани с децата или по-млади роднини. Те ще постигнат сериозни успехи на спортно състезание, конкурс или друга публична изява, което не само ще ви възхити, но и ще ви сплоти.

Скорпион

Във ваша полза е да се съобразявате със събитията, макар че не всички ще ви допаднат. Възможно е да изникне някакъв непредвиден проблем на работното място, който да ви принуди да преустановите работата си по текущ проект. Няма да е приятно, но за щастие, в крайна сметка няма да е фатално. Финансовото ви състояние е стабилно, обаче не се надявайте на допълнителни постъпления. Енергетиката ви е леко нестабилна и не е желателно да се преуморявате. Не смесвайте деловите с личните отношения. Идеята да обсъждате важни въпроси в неформална обстановка точно в този момент не е от най-блестящите. Оформяйте всичките си уговорки писмено, скоро ще разберете, че не е въпрос само на формалност.

Стрелец

Когато уреждате лични въпроси може да си позволите да действате импулсивно. Особено ако става дума за романтична връзка и търсите подходящ начин да докажете чувствата си, то бъдете максимално открити, максимално положителни и максимално дружелюбни. Обектът на предпочитанията ви ще се убеди в искреността на твърденията ви, което няма как да не е обещаващо. Към деловите и професионални теми подхождайте прагматично, сдържано и разумно. Не се увличайте по утопични предложения и обещания за бързи приходи. Помислете дали източникът на офертата наистина е забогатял или само ви убеждава, че е така.

Козирог

Не е изключено целите ви през тази седмица да се окажат малко разнопосочни и противоречиви. Първоначално прегледайте служебните си задачи и преценете колко време ще ви отнемат. Преценете също така доколко са важни публичните ви изяви и как би следвало да се подготвите за тях. Не пренебрегвайте външния си вид. След това помислете за здравето си. С настъпването на есента е добра идея да промените начина си на хранене, да се погрижите за спортната си форма, да намалите наднорменото тегло, ако сте с такова. Ще ви се получи лесно, защото сезонът дава възможност за комбинирано и разнообразно хранене.

Водолей

Контактите ще са интензивни и то не само по телефона или виртуално, а и лично. Не е изключено да ви поканят за публична изява извън населеното място, където живеете и да посетите обществена или лична сграда, която ще ви впечатли с интериора и екстериора си. Мисълта да приложите видяното у дома ще започне упорито да ви преследва. Даже ще се сетите и как да осъществите идеята си. Преди да се захванете с каквито и да било промени е желателно да ги обсъдите с близките си. Заредете се с търпение, защото първоначално може да ви разочароват, реагирайки негативно, дори враждебно. Преди всичко си дайте сметка за финансите, с които разполагате и за разходите, които ще се наложи да направите. След това аргументите ви ще са доста по-убедителни.

Риби

Като по чудо ще сбъднете някаква своя детска мечта. Дали ще летите със самолет, ще скачате с бънджи или ще яздите красив жребец не се знае, но ще бъде вълнуващо. Ще се случи благодарение на нечия намеса и съдействие, ще е внезапно и ще се загнезди дълбоко в спомените ви. Не забравяйте да благодарите и не очаквайте вълшебството да продължи вечно. Приемете го като един прекрасен епизод, насладете се и се настройте психически, че всяко нещо има начало и край. Ако сте обвързани дайте възможност на половинката си да участва в приключението заедно с вас. За необвързаните събитието ще е свързано и с лек флирт. Бъдете откровени и заявете желанието си за продължаване или прекратяване на връзката без увъртания. Така ще си спестите страха от неизвестното.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари