IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майки отвърнаха на снимката на Джей Ло по бански

24 февруари 2020 14 30

Те измислиха предизвикателството #jlochallenge

БГНЕС

След зашеметяващото си представяне на Супербоул, Дженифър Лопес запали феновете със свое предизвикателство. Тя ги накара да повтарят движенията ѝ от шоуто, записвайки се в платформата TikTok. Певицата постоянно показва най-различни видеа, изпратени ѝ от нейните последователи, но дори и не подозира, че една от последните ѝ снимки ще обедини хиляди майки по света.

Миналата седмица Дженифър Лопес публикува кадър, на който е по бели бански в две части и така показа, че е в перфектна форма. Към него написа:

„Отпочинала и заредена“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на

Снимката събра над 8 млн. харесвания, като много хора не пропуснаха да коментират колко добре изглежда тя. Но освен положителните отзиви, доста споделиха, че най-вероятно кадърът е обработен с фотошоп. 

Освен плоския корем на звездата друго нещо прави впечатление – банята ѝ, която е перфектно подредена. И тук дойде въпросът: „Как една заета жена с пълна къща деца има достатъчно време за да я поддържа?“. 

Една снимка – ново предизвикателство 

Снимката на Джей Ло отприщи вълна от постове на майки, които се снимат по бански в своите бани, с което се роди предизвикателството #jlochallenge. Първа бе Мария Канг, основател на групата „No Excuses Mom“. 39-годишната жена благодари на изпълнителката за това, че я е вдъхновила да покаже своето тяло. 

Канг споделя, че тя не е известна, не дава милиони, за да изглежда добре в киното, нито излиза с атлет, но въобще не ѝ пука. По думите ѝ, това че Джей Ло е качила перфектната снимка, не означава, че хиляди жени от различни размери трябва да изглеждат добре и трябва да се демотивират и да спрат да спортуват. Напротив! 

Представителката на женската общност помоли своите 77 приятелки в Instagram да последват примера ѝ и да качат снимки по бански, в своята баня, независимо как изглеждат и колко разхвърляно е. По този начин тя ги насърчи да не се срамуват от телата си. 

Така множество майки споделят своята лична мотивация да спортуват и да се грижат за себе си. 

„След като родих две деца (едното е на 5, а другото на 2), аз бях отчаяна и демотивирана. Когато две от най-добрите ми приятелки ме помолиха да бягам с тях на маратон, аз се замислих, но си казах: защо не? Започвайки да тичам всеки ден ми помогна да открия себе си и ме нахъса“, пише жена в социалната мрежа и споделя, че е отслабнала благодарение на новото си занимание. По думите ѝ, тя едва ли ще прилича на Джей Ло, но важното е, че прави нещо за тялото си и се чувства добре в него. 

Джей Ло има две деца (наскоро навършиха 12), не спира да работи усилено на сцената и тренира в залата. По думите ѝ, стриктният ѝ режим е основната причина за това тя да изглежда по този начин на 50. 
 

Джей Ло със своя колекция обувки и чанти

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари