IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скучно ви е вкъщи? Селена Гомес ще ви помогне

10 април 2020 15 00

Звездата сподели списък с любимите си неща по време на карантина

Снимка: БГНЕС

Както много от нас, Селена Гомес също спазва социалната изолация и вече трета седмица си стои у дома. Заради пандемията от коронавирус местните власти предупредиха хората, че не е добре да излизат навън без основателна причина. В някои страни има и глоби за нарушителите, които не могат да обяснят защо са напуснали дома си.

Затварянето вкъщи обаче носи със себе си и голяма доза скука, която трудно може да бъде преборена. Затова известните личности се опитват да помогнат на своите последователи в това тежко време и споделят с тях различни занимания. Селена Гомес се включи в инициативата и показа на феновете си какво обича да прави, когато е у дома.

Селена Гомес

Снимка: Instagram

Изпълнителката публикува своите любими филми, сериали, профили в Инстаграм, песни, книги и подкастове, които да разведрят милионите ѝ последователи. „Ето няколко неща, които слушам, гледам и чета, които ме карат да мисля позитивно и да преборя скуката“, пише звездата.

Тя започна с изброяването на филми, сред които бяха „Invisible Man“, „Jennifer's Body“, „American Hustle“, „Uncut Gems“, „After the Wedding“ и други. Повечето от сериалите, които Гомес гледа в момента са в онлайн платформи като Netflix и Apple TV.

Изпълнителката препоръчва да видите завръщането на Дженифър Анистън на малкия екран в сериала „The Morning Show“, където си партнира със Стив Карел и Рийз Уидърспун. Едно от най-нашумелите имена в момента в Netflix е шоуто „The Tiger King“, което Гомес определи като много интересно.

Селена Гомес

Снимка: Instagram

Една от най-големите изненади беше списъкът на Селена с любими песни. Там място намери парчето „Snowchild“ на бившето ѝ гадже The Weeknd. Към него се присъединяват „If The World Was Ending“, „You Say“, „The Blessing“ и „The Box“. Най-вероятно Гомес слуша и новия си албум „Rare“, но не го е сложила в списъка си.

Относно книгите, които ѝ правят компания по време на социалната изолация, Гомес е избрала само три, сред които е и биографията на Мишел Обама. В списъка с любимите подкастове, впечатление направи името на Опра Уинфри.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари