IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт изплати заплати и здравни осигуровки на работници

10 април 2020 08 50

Музикален магазин в Нашвил е затворен заради пандемията

Снимка: БГНЕС

Когато е на 13 години, Тейлър Суифт се мести заедно със семейството си в Нашвил. Именно оттам тръгва и музикалната ѝ кариера, която много бързо я изстрелва на върха в международни класации по приходи. На няколко пъти Суифт е била провъзгласявана за най-високоплатената изпълнителка, а концертите ѝ се изкупуват за минути.

Сега Суифт се отблагодарява на града, който ѝ даде старт в живота и подкрепя жителите му по време на пандемията от коронавируса. Изпълнителката се е свързала с любим музикален магазин, за да помогне на служителите. Магазинът е затворен заради COVID-19.

Звездата е предложила да изплати заплатите и здравните осигуровки на всеки работник в магазина за следващите три месеца. Един от собствениците казва пред списание „Rolling Stone“, че е „удивен“ от офертата и добавя, че този жест ще помогне на бизнеса му да оцелее по време на пандемията.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

„Тейлър ни дава голям шанс да задържим главата си над водата“, споделя той. Един от работниците в магазина, Уил Орман, добавя, че изпълнителката спасява много хора от глад и бедност. 

По време на пандемията Суифт помогна и на някои от феновете си като им изпрати по 3000 долара, за да се справят със ситуацията. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари