IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад и Анджелина постигнаха споразумение за децата

13 април 2020 15 00

Три години след приключване на брака

Снимка: БГНЕС

Брад Пит и Анджелина Джоли направиха още една крачка напред относно отглеждането на децата си. Година след финализиране на развода им двойката се разбра как наследниците им ще се обучават.

Пит е подал документи в съда в Лос Анджелис, с които информира съдията, че той и бившата му съпруга са постигнали споразумение по точка „Образование и подкрепа“ в развода им. Според „The Blast“, двойката е решила да остави децата си на традиционно обучение. Това ще засяга петте от шестте им деца, тъй като най-големият им син, Мадокс, вече е в колеж и е пълнолетен.

Брад и

Снимка: БГНЕС

По време на 14-годишната връзка между двамата актьори, децата им бяха обучавани у дома с помощта на частни учители и бавачки. Семейството често се местеше заради филмови ангажименти и затова родителите бяха решили, че няма смисъл всеки път да записват децата си в различно училище.

През 2017 година Джоли сподели, че съжалява, че не е била правилно обучавана и не иска децата й да страдат по същия начин. „Залагам на домашно обучение, защото те са от различни части на света и не искам да получават грешна информация за Камбоджа и Виетнам.“

Брад и Анджелина се разделиха през 2016 година след двугодишен брак. Разводът им беше финализиран три години по-късно и двамата постигнаха споразумение относно попечителството над децата. Сега им остава само да разделят богатството си.

Джоли БГНЕС

Снимка: БГНЕС

По време на връзката си двамата са купували много имоти, които трябва да бъдат разделени. Според медиите, богатството на Пит се равнява на 300 млн. долара, а това на Анджелина е „само“ 100 млн.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари