IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Трансформация: Шайло Джоли-Пит става Джон Джоли-Пит

10 декември 2019 10 50

Дъщерята на Анджелина Джоли и Брад Пит е започнала да приема мъжки хормони

Снимка: Reuters

Шайло Джоли-Пит започна усилено своята трансформация към Джон Джоли-Пит. Най-голямото от трите биологични деца на актьорите Анджелина Джоли и Брад Пит вече приема мъжки хормони, с които да се подготви за смяна на пола, когато е на подходящата възраст. В момента Шайло е на 13 години, а медицинската намеса е позволена върху хора, навършили 18.

Първата стъпка към трансформацията вече е направена и името Шайло вече е в историята, а на негово място се настани Джон. Това призна самият Брад Пит пред Опра Уинфри. „Той иска да бъде наричан Джон или Питър като Питър Пан“. През 2006 година Брад и Анджелина посрещат Шайло, но постепенно детето избира да не бъде момиче, а момче. Самата Джоли вече се обръща към него с „той“ и не се срамува от това.

Шайло

От ляво надясно: Шайло, Вивиан, Захара и Нокс Джоли-Пит. Снимка: Reuters

„Той се облича като момче. Той иска да бъде момче. Трябваше да му отрежем косата“, казва тя в интервю. В момента Джон приема мъжки хормони, за да бъде започната трансформацията. Според източници, този период е започнал още докато детето е било на 3 и е признало пред родителите си, че не се чувства добре в своето тяло.

Шайло

От ляво надясно: Вивиан, Шайло, Нокс и Захара Джоли-Пит. Снимка: Reuters

И докато Анджелина подкрепя с лекота всяко решение на Джон, то бившият ѝ съпруг Брад Пит не е толкова сигурен. Той добави пред Опра, че не одобрява 13-годишното му дете да пие хормони, но все пак застава зад него.

Джоли към дъщерите си: Най-привлекателната жена е независимата!

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари