IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рупърт Гринт очаква първото си дете

13 април 2020 10 50

Годеницата му беше забелязана с наедряло коремче

Снимка: БГНЕС

Честито на Рупърт Гринт!

Актьорът, който изигра Рон в поредицата за Хари Потър, ще става баща. Той беше забелязан с приятелката си Джорджия Груум, която е с видимо наедряло коремче. Двамата се събираха и разделяха на няколко пъти през годините, но сега явно са решили, че е време да създадат семейство.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?????? ????? ??‍??? (@rupert_grint1) on

„Рупърт Гринт и Джорджина Груум са щастливи да обявят, че очакват дете и молят да бъде уважено личното им пространство“, казва говорителят на двойката пред „E!News“. 

Двойката започва връзка преди 10 години, но ревностно пазят личния си живот далеч от светлината на прожекторите. Преди година се заговори, че Гринт и Груум са се оженили, тъй като актрисата беше забелязана с халка на лявата ръка. 

През 2018 година екранният Рон каза пред „The Guardian“, че иска да се задоми и да създаде семейство. „Ако имам син дали ще го кръстя Рон? Хубаво име е, но по-скоро не“, признава актьорът. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари