IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс изгорила фитнеса си

2 май 2020 10 30

Изпълнителката забравила свещите

Снимка: БГНЕС

Бритни Спиърс споделя интересна история от времето преди социалната изолация. Звездата разкри в Instagram, че преди няколко месеца без да иска е изгорила фитнес залата си у дома. В социалната мрежа изпълнителката твърди, че е минала покрай входната врата на залата и изведнъж е видяла пламъци.

„Добре, че се включи противопожарната аларма и никой не пострада. За жалост, ми останаха само два уреда и едно огледало. Но можеше да бъде и по-лошо, тъй че съм благодарна“, допълва звездата. Спиърс публикува и клип, в който твърди, че не е стъпвала в домашната зала повече от шест месеца заради пожара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Причината за пожара са били забравени свещи, които са довели до разпространението на огъня. Въпреки неприятния инцидент, Бритни заяви, че се чувства добре и дори ѝ харесва да тренира навън на чист въздух. Изпълнителката показа на феновете си и част от упражненията, с които поддържа форма.

Те включват планк, вдигане на тежести, няколко вида клякания и разтягане. Веднага щом сподели историята за пожара, много от феновете ѝ изразиха щастието си, че нищо лошо не се е случило с любимката им. Няколко часа по-рано Бритни разкри, че в момента най-много ѝ липсва приятелят ѝ Сам Асгари. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари