IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп показа художническите си заложби

27 май 2020 17 40

Актьорът публикува картина, върху която работи 14 години

Снимка: БГНЕС

По време на изолацията Джони Деп беше последната известна личност, която се присъедини към социалната мрежа Instagram. Оттогава той постоянно споделя снимки от личния си живот, които искрено радват милионите му фенове. Наскоро Деп показа и върху какво работи, когато е затворен вкъщи.

Той прекарва карантината в дома си в Лос Анджелис, където се отдаде на рисуване и почивка. Звездата гордо показа последната си картина, върху която работи цели 14 години. На платното е нарисувана бутилка вино, която е поставена върху дървена маса, а за фон служи небето, чието спокойствие е нарушено от няколко бели облака.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp) on

Картината веднага се превърна в хит в социалната мрежа, а Джони получи поздравления не само от феновете, но и от известните си приятели, сред които бяха Райън Адамс и Пати Смит. Актьорът разкри, че още от малък има влечение към изкуството и винаги е искал да рисува. За съжаление, натовареният му график му е пречел да се отдаде на тази си страст.

„Странно е как нещата, които преди са били в нашия фокус и сме отдавали цялото си време на тях, може да се превърнат в нещо забравено. Дълго време този ранен интерес беше захвърлен в някой тъмен ъгъл на мозъка ми, затрупан от други неща, които главата ми едва побираше. Сега обаче всичко се промени“, пише Деп. 

Той добави, че е започнал да рисува картината през 2006 година, но оттогава не я е пипнал. Сега, когато коронавирусът го затваря вкъщи, той решава да завърши творението си и да го прибави към огромната си колекция. През 2016 година той даде на търг общо 9 картини, които бяха продадени за милиони долари. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp) on

През 2017 година Деп признава пред Елън, че обича да рисува слонове. По време на интервюто той добави, че синът му Джак също проявява интерес към изкуството. „Той е доста талантлив“, казва актьорът. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари