IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Симпсън се похвали с успехите си във фитнеса

1 юни 2020 08 30

Тя не пропуска тренировка

Снимка: БГНЕС

Джесика Симпсън използва всяка свободна минута, за да потренира у дома по време на изолацията. Актрисата се е затворила заедно със съпруга си Ерик Джонсън и трите им деца – дъщерите Максуел и Бърди, както и сина им Ейс. Резултатите от упражненията не закъсняха и звездата побърза да се похвали с тях в социалните мрежи.

Тя публикува снимка в Instagram, на която показва част от новата си спортна колекция, но това, което впечатли феновете ѝ, бяха мускулестите крака и плоският ѝ корем. „Събудих се преди трите ми деца, за да си направя крачките и да прекарвам малко време със себе си“, пише Симпсън. Тя допълни, че движението е важно не само за физическото, но и за психическото здраве.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Последователите ѝ веднага започнаха с комплиментите и само за няколко минути публикацията се напълни с хиляди коментари. Всички те много добре знаят как любимката им се бореше дълго време с наднормено тегло и сега е време да я поздравят. „Изглеждаш чудесно“, „Какви са тези крака“, „Браво, момиче“ е само част от написаното в Instagram.

В наскоро излязлата ѝ автобиография, Симпсън разкрива за борбата си с килограмите и как тялото ѝ е пречило на кариерата. Тя споделя, че много хора са я наричали „дебела“ и са й казвали да избира по-широки дрехи, за да не се излага. Пред списание „People“ актрисата казва, че в началото на професионалния си път е приемала хапчета за отслабване, защото е чувствала натиска на индустрията.

„Първоначално си мислех, че гласът ми има значение. Не знаех, че хората се интересуват от това как изглеждам в рокля. Беше тежко и се наказвах. Взимах хапчета. Винаги чувах обвиненията и критиките в ума си“.

След раждането на третото ѝ дете – Бърди, Симпсън сподели, че е тежала близо 110 кг. Само за няколко месеца тя сваля 45 кг с помощта на известния треньор Харли Пастернак. Той е накарал звездата да се фокусира върху по-дългосрочен план, а не да опитва бързо отслабване. „Тя беше много мотивирана и искаше промяна“, казва Пастернак. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Симпсън е започнала с изминаването на 6000 крачки, а след няколко седмици целта се увеличила на 12000. Другото, което е включено в режима ѝ, е добрият сън, здравословно хранене и физически упражнения. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари