IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери не бърза за име на бебето – то само щяло да избере

24 юни 2020 17 50

Певицата говори за момиченцето, което ще се роди скоро

БГНЕС

Кейти Пери не бърза с избора на име за бебето. Певицата призна пред сутрешния блок на „Radio 2“, че тя и Орландо Блум са взели решение дъщеричката им сама да избере как да се казва. 

Певицата разказа, че вече има списък с подходящи имена, но иска първо да роди, та бебето да може само да покаже по какъв начин да го кръстят. 

По думите на 35-годишната изпълнителка, тя много се вълнува и най-вероятно когато поеме момиченцето в ръцете си, ще ѝ хрумне точното  име.

Кейти разкри още, че до момента е преживяла същинска буря от емоции заради хормоните по време на бременността – от изморена до депресирана на моменти. 

Пери разказа, че вече няма търпение с Орландо да станат родители. Тя не скри, че се притеснява от пандемията и това да износи бебето си в толкова несигурно за човечеството време. 

Говорейки за очакванията на актьора, който вече има едно дете от предишната си връзка, певицата сподели:

„Той вече се вълнува за малкото ни момиченце. Казват, че момиченцата са, знаете, момиченцето на татко. И така ще стане, ще видим“. 

Коментирайки това, че не е прекъснала участията си след като е разбрала, че ще става майка, Пери посочи, че е голям работохолик и по този начин се чувства по-добре. Така тя записва няколко песни и новият ѝ албум ще излезе това лято – на 14 август. 

Кейти Пери и Орландо Блум се сгодиха по Коледа. Популярният актьор вече има едно дете от колежката си Миранда Кер – 9-годишният Флин. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари