IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари със специално съобщение за рождения ден на принцеса Даяна

2 юли 2020 20 00

Тя щеше да навърши 59 години на 1 юли

Снимка: БГНЕС

Принц Хари направи изненадваща виртуална проява по време на събитие, почитащо рождения ден на покойната лейди Даяна. На 1 юли принцесата щеше да навърши 59 години, но загина в катастрофа в Париж през 1997-а. Принцът благодари на всички млади хора, които продължават да вършат невероятни неща в името на майка му.

Хари се появи по време на раздаването на награди на младежите. „Изключително съм горд да бъда част от тези награди, тъй като те почитат наследството на майка ми и показват наяве най-доброто от вас“, каза той. Допълни, че всички вършат невероятна работа особено в несигурно време като днешното и по този начин успяват да оставят позитивен отпечатък върху света.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Diana Award (@dianaaward) on

Принцът сподели, че майка му със сигурност е щяла да бъде вдъхновена от всичко, което младежите правят и е щяла да се бори заедно с тях. „Както много от вас, тя не пое по лесния, по звездния или по удобния път. Тя отстояваше мнението си и се бореше за всеки, който има нужда от помощ“. 

Синът на принцеса Даяна зачекна темата и за движението „Black Lives Matter“, което набира сила в Америка. Той се извини, че светът все още не е онова място, за което всеки мечтае. „Расизмът няма място в нашето общество“. Хари допълни, че е напълно отдаден на задачата да изкорени различията между расите и да участва в промяната.

Принцът направи съобщението си от Лос Анджелис, където живее заедно със съпругата си Меган и едногодишния им син Арчи. Освен него, други известни личности също изпратиха специално обръщение към младежите. Сред тях бяха изпълнителят Лиъм Пейн, актрисата Ема Томпсън и колегата ѝ Уил Полтър.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Diana Award (@dianaaward) on

Наградите, които носят името на принцеса Даяна, се раздават от едноименната фондация и са подкрепени от двамата ѝ синове – принц Хари и принц Уилям.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари