IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актьорът Арми Хамър се развежда

14 юли 2020 08 40

Той и съпругата му Елизабет Чеймбърс бяха женени 10 години

Снимка: БГНЕС

Арми Хамър и Елизабет Чеймърс решиха да поемат по различни пътища след 10-годишен брак. 

С едно и също съобщение, публикувано в социалните профили и на двамата, актьорът и съпругата му обявиха раздялата си. Те споделиха своя обща снимка в Instagram и написаха, че 13 години са били най-добри приятели, сродни души, партньори и родители. „Беше невероятно приключение, но сега решихме да обърнем страницата и да прекратим брака си“, допълват те.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Chambers (@elizabethchambers) on

Хамър и Чеймбърс обещават, че ще посветят цялото си време на децата и ще се опитат да ги предпазят от негативния ефект на ситуацията. По време на 13-годишната си връзка двойката посрещна дъщеря си Харпър и сина си Форд. Бившите съпрузи поискаха от медиите да уважат личното им пространство и да не ги притесняват в този труден период.

Според източник, двойката е решила да се раздели след семейна почивка на Каймановите острови. „Те се обичат, но не смятат, че трябва да останат женени“, казва той пред Е!News. Друг близък до двамата пък съобщава, че Елизабет е била тази, която е поискала раздялата и тя е предложила двойното попечителство.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Armie Hammer (@armiehammer) on

Семейство Хамър беше на Каймановите острови от началото на пандемията, а Чеймърс обясни, че са избрали да останат там заради рестрикциите в пътуването и затварянето на училищата. По време на престоя си те успяха да отпразнуват Деня на бащата и Деня на майката. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари