IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившите половинки на Джони Деп няма да присъстват в съда

22 юли 2020 08 40

Адвокатите на актьора смятат, че не е необходимо

Снимка: БГНЕС

Бившите половинки на Джони Деп няма да се явят във Върховния съд на Лондон, както се очакваше в началото на процеса. Припомняме, 57-годишният актьор заведе дело срещу британското издание The Sun, което в статия от 2018 г. го нарече домашен тиранин, който е „пребил“ съпругата си, която също го обвини в насилие.

Звездата от „Карибски пирати“ отрича всички подобни обвинения.  Адвокатът на Деп заяви в съда, че показанията на Ванеса Паради и Уинона Райдър вече не са необходими и видеоконференциите, насрочени за тази седмица, могат да бъдат отменени. Тъй като адвокатите на The Sun основават своята защита на факта, че Джони е бил изключително агресивен  именно към Амбър, няма смисъл да си припомняме неговите минали връзки.

Паради и Деп живееха на семейни начала в продължение на 14 години. Сега заедно отглеждат двете си деца – 21-годишната дъщеря Лили-Роуз и 17-годишният син Джон. 

Актьорът беше сгоден за Райдър в продължение на три години (в началото на 90-те), но преди сватбата двамата се разделиха. И двете звезди подчертаха в писмените си показания, че Джони никога не е бил жесток с тях.

„През всичките тези години Джони се показваше само от най-добрата страна – той е добър, внимателен, щедър човек и баща, който изобщо не е склонен към насилие“, пише Ванеса. „Той никога не е бил жесток към мен. Никога не е използвал насилие срещу мен. Познавам го като прекрасен човек – невероятно любящ и грижовен човек, който винаги ме е защитавал, както и хората, които обича “, добави Уинона.

В същото време Амбър Хърд твърди, че бившият ѝ съпруг е извършил домашно насилие срещу нея, но в хода на съдебния процес излязоха доста подробности, които опровергават нейните думи и поставят под съмнение всичко, което тя твърди.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари