IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Илон Мъск предложил охрана на Амбър Хърд, тя отрича

22 юли 2020 17 40

Актрисата свидетелства срещу Джони Деп за втори път

БГНЕС

Илон Мъск предложил охрана на Амбър Хърд, когато разбрал, че тя е поискала ограничителна заповед срещу Джони Деп. По думите ѝ обаче, предприемачът не я е посещавал, докато съпругът ѝ отсъствал от дома, съобщава BBС. 

Актрисата, която даде показания в съда за втори път, коментира, че е обичала съпруга си, когато той бил в нормално състояние, но имало моменти, в които изпадала в ужас, защото той се превръщал в чудовище и се държал отвратително с нея. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от nina (@nina33333yyy) на

Освен обикновени шамари, Хърд получавала различни по сила удари, ритници (някои от които в главата). Деп я хапел и нямал милост към нея,  като на моменти тя се чувствала толкова зле, че мислела, че ще умре. 

Според Елинор Лоу, адвокат на актьора, съпругата му се самонаранявала, за да го злепостави, но пред обвинението тя твърди, че истината е друга. 

В писмените показания на актрисата пише още, че съпругът ѝ я малтретирал както физически, така и психически, като понякога това ставало под влиянието на солидно количество алкохол и наркотични вещества, които той приемал редовно. 

По повод твърденията на Амбър Хърд, много почитатели на Джони Деп го защитиха в социалните мрежи. 

„Всеки трябва да знае колко манипулативна е Амбър Хърд. Ето я на 27 май 2016 г., когато получава ограничаваща заповед срещу Джони Деп и на следващия ден, 28 май, смеейки се и без синините, които се виждаха на лицето ѝ предния ден“, коментира жена и показва снимки. 
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари