IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Истината за сватбената тиара на Меган и намесата на кралицата

2 август 2020 21 00

Новата книга „Finding Freedom“ разкрива още подробности за кралския живот

Снимка: БГНЕС

На сватбения си ден Меган Маркъл блестеше с тиарата на кралица Мери и се оказва, че е имала пълното одобрение на кралица Елизабет II. 

В новата книга „Finding Freedom“ журналистите Омид Скоби и Каролин Дюранд споделят детайли около кралската сватба през 2008 година, която беше наблюдавана от милиони по целия свят. В изданието са включени ексклузивни интервюта с приятели на Меган и Хари, които разкриват интересни подробности за живота им в двореца. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle (@hrhofsussex) on

Журналистите разказват, че принц Хари е бил ядосан на Анджела Кели – личната дизайнерка на кралицата. Според него, тя по никакъв начин не е помогнала на съпругата му да се сдобие с желаната от нея тиара. Според няколко местни вестника, самата Елизабет II не е била съгласна с избора на бижу от страна на Меган. 

„Finding Freedom“ обаче опровергава тези слухове и твърди, че между двете дами е имало пълно съгласие за аксесоарите. В изданието се казва, че конфликтът всъщност е бил между Хари и Анджела. Представител на Меган и Хари заяви, че двамата не са били интервюирани за книгата и всички истории в нея са плод на авторски преживявания. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle (@hrhofsussex) on

Книгата ще бъде пусната на пазара в САЩ на 11 септември и ще разкаже за целия живот на кралската двойка – от първите дни на връзката до решението им да напуснат Великобритания. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Katnip ( преди 3 години )
Сватбата им със сигурност не е 2008. Вие ги изкарахте да са женени от 12 години...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар