IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян и Кание Уест тръгнаха на семейно пътуване с децата

12 август 2020 11 00

Риалити звездата взе мъжа си на частен самолет

Снимка: БГНЕС

Ким Кардашян и Кание Уест преживяват сложен момент. Наскоро стана известно, че 43-годишният рапър не живее под един покрив със съпругата си от една година, като предпочита да прекарва времето си на ранчото си в Уайоминг, където записва нов албум и периодично шокира обществото с признания в Twitter. 

След емоционален разговор със съпругата си, който последва изявленията му за развод, Кание Уест реши да си почине и да напусне скривалището си.

Папараците забелязали изпълнителя на пистата заедно със синовете си Уест и Сейнт, с които са се качили на частен самолет, който долетял, за да ги вземе от Лос Анджелис. Засега тази информация не е официално потвърдена, но някои медии предполагат, че Ким Кардашян също е била в самолета заедно с дъщерите си Норт и Чикаго и бебето Псалм.

Крайната дестинация на полета също не е известна, но се носи слух, че Ким и Кание са предприели семейно пътуване, за да поправят отношенията си и да спасят брака си, предава OK Magazine. 

Според източници, Кардашян изобщо не е развълнувана от идеята да се разведе със съпруга си след шест години семеен живот и това е продиктувано от загрижеността не само за децата, но и за личния статус: от всичките си сестри Ким е единствената, която се хвали с годежен пръстен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари