IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган и Хари си купиха дом в Санта Барбара

12 август 2020 10 50

Двамата живяха за кратко във Ванкувър и Лос Анджелис

Снимка: БГНЕС

Санта Барбара вече може да се похвали, че е дом на три много известни личности!

Принц Хари и Меган Маркъл изненадаха всички и взеха решение да се установят в град, който е на около 160 км. от Лос Анджелис. „Херцогът и херцогинята се преместиха в новия си семеен дом през юли тази година“, казва източник пред списание People. Той допълва, че двойката се надява съседите да уважат личното им пространство.

От Page Six пишат, че Хари и Меган искат да отгледат сина си Арчи в колкото се може по-нормална среда, за да му осигурят детството, което заслужава. Семейството се премести в Лос Анджелис по-рано тази година, след като прекара известно време във Ванкувър, Канада. Внукът на кралица Елизабет II и съпругата му се отказаха от кралското семейство в края на март. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle ? (@meghanmarkle_official) on

Преди да се установят трайно в Санта Барбара, херцозите живееха в имението на Тайлър Пери в Бевърли Хилс. За щастие на Меган и Хари, къщата им в новия град ги приближава доста близо до приятелката им Опра Уинфри, която притежава няколко имота в областта и живее в квартала Монтесито. Освен Опра, Хари и Меган ще имат още звездни съседи, включително Елън Дедженеръс и Роб Лоу. 

Бившите кралски особи на няколко пъти бяха засичани на разходка из Лос Анджелис. Те бяха снимани, когато отиваха да си пазаруват, носейки предпазни маски заради пандемията от коронавирус. „Както всички останали, те все още се адаптират към социалната дистанция, внимателното подхождане към всичко и защитата“, казва приятел на двойката.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle ? (@meghanmarkle_official) on

Съпрузите използваха времето си в Америка, за да участват в няколко благотворителни инициативи. На Великден те бяха хванати как доставят храна на критично болни хора, които не могат да излязат от домовете си заради вируса. Акцията беше част от проекта “Angel Food“ – организация, която готви, пакетира и доставя храна на хора, които са поставени в огромен риск от заразяване. 

„Меган искаше да покаже Лос Анджелис на Хари през очите на филантропията. Просто е прекрасно. Очевидно има огромна любов и липса на егоизъм между тях“, казват от “Angel Food“. 

След като вече си намери постоянен дом, Меган Маркъл е напът да сътвори история на тазгодишните американски избори за президент. Тя разкри, че е готова да гласува, когато се присъедини към 99 влиятелни жени, които споделят пред Marie Claire“ защо ще отидат до урните през ноември. В тази група попадат Мишел Обама, Хилъри Клинтън и Опра Уинфри. 

„Знам какво е да имаш глас, но в същото време да се чувстваш безгласен. Знам също, че много мъже и жени са жертвали живота си, за да бъдем чути. И тази възможност, това наше екзистенциално право, е в начина, по който се изразяваме с гласа си и правим така, че той да бъде чут“, казва съпругата на принц Хари пред изданието. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle ? (@meghanmarkle_official) on

Това ще е първият път, в който член на Британското кралско семейство ще гласува на избори. По принцип близките на кралица Елизабет II трябва да останат политически неутрални, въпреки че няма закон, който да забранява изразяването на мнение. 

„Като държавен глава, кралицата трябва да остане стриктно неутрална що се отнася до политически теми. Тя не гласува, нито участва на избори“, се казва в официалния сайт на кралското семейство. Засега не е ясно за кого точно ще гласува Меган, но в миналото тя открито е критикувала Доналд Тръмп, който сега ще се бори за втори мандат. Срещу него застава Джо Байдън – бившият вицепрезидент в кабинета на Барак Обама.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари