IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага говори открито за психичните си проблеми

12 август 2020 15 00

Призна, че взима лекарства за биполярно разстройство

БГНЕС

Лейди Гага призна, че пие антипсихотични лекарства, използвани за шизофрения и биполярно разстройство. В интервю за радио „Beats 1“, певицата призна, че има психични проблеми и невинаги може да се контролира, което налага медикаментозно лечение.   

По думите на 34-годишната звезда, тя най-сетне е намерила правилното хапче. 

„Знам, че имам психични проблеми и знам, че понякога могат да ме направят нефункционална като човек“, обясни тя. 

„Много е трудно да се опише какво е чувството, различно от това в началото, ти си напълно изтръпнал от главата до петите...“, казва певицата за пристъпите ѝ, в които не осъзнавала какво прави. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Lady Gaga (@ladygaga) на

Гага разказа още за първата си среща с психиатъра, на който трудно се решила да отиде и в началото не можела да споделя всичко с него. 

„Той седна и аз казах: „Имам нужда от лекарство, не се чувствам добре“, добавя още тя. 

Наскоро ексцентричната изпълнителка съобщи, че стартира ново начинание. Досега тя бе гост на различни предавания, но вече сяда в стола на водещия, защото ще има свое собствено радиошоу. То стартира на 7 август и ще се излъчва в платформата „Apple Music“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Lady Gaga (@ladygaga) на

„Напоследък размишлявам над това, как мога да помогна от вкъщи на „глобалното общество“, както го наричам. Вярвам, че всички негови членове са мили и добросъвестни и те са много близки до сърцето ми. Искам да съм някой, който допринася с добро към това общество, както и към целия свят. Адски съм развълнувана, че ще мога да ви представям нова музика всяка седмица“, обясни Лейди Гага по повод проекта. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари