IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Излязоха още подробности за развода на Меган Маркъл с първия ѝ съпруг

13 август 2020 08 30

Детайлите в новата книга, която излезе в САЩ

БГНЕС

Не е тайна, че бракът с принц Хари е втори за бившата звезда от сериала „Костюмари“. От 2011 до 2013 г. Меган Маркъл беше омъжена за телевизионния продуцент Тревър Енгелсън, с когото е имала връзка седем години преди сватбата. Причината за раздялата на двамата било недоволството на Тревър от успеха на съпругата му. Той не искал актрисата да стане независима.

Такива поне подробности за семейния живот на Маркъл и Енгелсън споделят кралските експерти Омид Скоби и Каролин Дюран, които написаха биографична книга за херцога и херцогинята на Съсекс – „ Намирането на свобода“. 

Книгата придоби голяма популярност още преди да е излязла, а вече може да се намери и на книжния пазар в САЩ. Принц Хари и Меган Маркъл отричат, че са споделяли каквато и да е информация с авторите, но по никакъв начин не са отрекли изтеклата информация.

„Когато все още бяха заедно, Меган се чудеше в своите взаимодействия с приятели защо Тревър се държи така като не подкрепя актьорската ѝ кариера“, пише в книгата. „Тя почувства, че той харесва, когато тя се нуждае от него. Такава беше динамиката на връзката им – Тревър винаги доминираше. Той е свикнал да бъде печеливш, човекът, който въвежда Меган в индустрията.“

Фактът, че Маркъл прекарва много време в Торонто, Канада, където се снима „Костюмари“, докато Енгелсън живее в САЩ също не му допаднал. И последната сламка, която разрушила връзката му с бъдещата херцогиня била церемонията „Оскар“, на която съпругът ѝ отишъл сам. Тогава Тревър казал, че му е изпратен само един билет.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари