IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ирина Шейк с дъщеря си, но отново в компанията на Вито Шнабел

2 септември 2020 17 40

Двамата са засичани неведнъж заедно

Снимка: БГНЕС

През март тази година за първи път се заговори, че Ирина Шейк и Вито Шнабел имат любовна афера. В началото на режима на самоизолация двамата бяха забелязани заедно в неговия апартамент. След това папараците няколко пъти успяха да ги заснемат заедно по време на съвместната им разходка.

Сега излязоха още снимки, в които се вижда, че супермоделът е със своята дъщеря Леа, чийто баща е актьорът и режисьор Брадли Купър, а до нея е Шнабел. На фотосите се вижда, че майката и дъщерята си играят на тревата, а към тях се присъединява Вито.

Според източници, межда Шнабел и Шейк има не просто приятелство. „Вито обожава да флиртува, а Ирина явно е по неговия вкус. На нея й харесва вниманието от негова страна. Те са съседи, затова прекарват доста време заедно.  Те се виждат често е нерядко тя му ходи на гости. Тя обича да общува с него, чувства се кофмортно в компанията му”, споделя още източникът, цитиран от OK Magaizine.

Съвсем скоро в пресата се заговори и за романс между Брадли Купър и Дженифър Гарнър, които също бяха забелязани на плажа в Малибу, в компанията и на малкото момиченце. По-късно, близки до звездите споделиха, че двамата са просто приятели.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари