IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Живот след двореца: Меган и Хари поставят условия на работодателя си

20 септември 2020 12 00

Двамата подписаха договор с ораторска агенция

Снимка: БГНЕС

След като напуснаха кралския двор през месец март, Меган Маркъл и принц Хари най-накрая постигнаха целта си и станаха финансово независими. В добавка към това, те върнаха всички пари, с които беше реновирана къщата им във Великобритания. По този начин двойката вече не е длъжник нито на кралицата, нито на народа. 

Хари и Меган могат да се похвалят, че бързо си намериха работа, която със сигурност ще покрие разходите им. Те подписаха договор с ораторска агенция, която да им осигурява участия на събития и конференции, за които те ще получават солидна сума. Двамата също така сключиха и сделка за милиони долари с гиганта Netflix, с който ще правят документални филми и анимации.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry & Meghan ♔ (@dukeandduchessofsussexdaily) on

И докато условията по съюза между стрийминг платформата и херцозите все още не са известни, то тези с ораторската агенция излязоха наяве. Двойката подписа договор с компанията „Harry Walker“, която може да се похвали с известни клиенти като семействата Обама и Клинтън, както и Опра Уинфри. В сряда бяха публикувани и някои от условията, които Меган и Хари са поставили преди да сключат сделката.

Според вестник Telegraph, за да могат херцозите да се съгласят да изнасят публични речи, в публиката трябва да присъстват определени хора, както и да се знае кои спонсори стоят зад събитието и какво получават в замяна на спонсорството си. „Изборът на представител и модератор ще бъде по окончателна преценка на Хари или Меган“, се казва в договора.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry & Meghan ♔ (@dukeandduchessofsussexdaily) on

Имайки предвид, че се намираме във време на пандемия, онлайн ангажиментите на двойката също са взети под внимание. Във формуляра са вписани и условия за действие при извънредни ситуации като сегашната. Важно е да се знае какво ще виждат зрителите у дома, дали ще има включена марка в екрана, на който се появяват Меган и Хари и какво ще виждат те преди и по време на презентацията.

Като част от споразумението им с кралица Елизабет, херцозите обещаха да продължат да отстояват ценностите на монархията. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари