IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рапърът Тимати се раздели с Анастасия Решетова

14 септември 2020 16 30

Двамата бяха заедно шест години

Снимка: Pexels

Рапърът Тимати вече е свободен мъж. Той и приятелката му Анастасия Решетова са решили да поемат по различни пътища след шестгодишна връзка. Двамата имат и син – Ратмир, който ще навърши една годинка през октомври. 

Новината обяви самата Решетова, която използва социалните мрежи, за да информира своите фенове. Тя казва, че с Тимати са били „най-добри приятели, любовници и партньори“ и отношенията между тях са били нещо прекрасно. Времето им като двойка е било пълноценно и изпълнено с положителни емоции, но всичко приключва дотук. „В живота няма нищо вечно“, допълва 24-годишната моделка. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reshetova Anastasia (@volkonskaya.reshetova) on

Решетова споделя, че през тези шест години е пораснала и е променила възгледите за живота си. „За да избегна клюки, веднага ще кажа, че раздялата не е заради трети човек“, обяви тя, но не разкри точните причини за края на връзката. Засега Тимати не е коментирал раздялата, но коментира снимката на бившата си приятелка със сърце.

Преди да започне връзка с Анастасия, рапърът излизаше с Алена Шишкова, която е и майка на дъщеричката му Алис. Веднага след като новината за раздялата стана обществено достояние, Алена публикува видео, което разбуни духовете в социалните мрежи. На него тя се разхожда по крайбрежието на река Москва с дълго бяло палто, бяло поло и слънчеви очила. „Знам, че очаквате коментар от мен, но това е само реклама на палто“, написа Шишкова.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alena Shishkova (@missalena.92) on

Някои от феновете веднага нападнаха блогърката, наричайки я „отмъстителна жена“. Според тях, тя дори вече е отворила шампанско и празнува раздялата между Тимати и Анастасия. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари