IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери показа трогателен подарък от Тейлър Суифт за новородената ѝ дъщеря

15 септември 2020 14 40

Трудно е да се повярва, че между двете певици доскоро съществуваше вражда

Снимка: БГНЕС

Не е тайна, че Кейти Пери и Тейлър Суифт дълго време враждуваха помежду си, но двете изпълнителки доказаха, че кавгите помежду им са в миналото. В Instagram 35-годишната Кейти Пери, която наскоро стана майка за първи път, показа трогателен подарък за бебето Дейзи от 30-годишната Тейлър Суифт. Наследницата на певицата и 43-годишният Орландо Блум се роди в края на август.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

„Мис Дейзи е възхитена от ръчно бродираното одеяло, представено от мис Тейлър Суифт. Надяваме се, че ще го носи със себе си години наред “, написа Кейти.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

В продължение на много години Пери и Суифт бяха във вражда една с друга без очевидна причина. Според слуховете, Кейти откраднала екип танцьори от колежката си точно преди голямо турне, а тя от своя страна посвети видеото на своята съперничка Bad Blood, в което събра екип от известни красавици, които да се бият с нея. 

Годеницата на Блум направи първата крачка към помирението, като изпрати на Тейлър маслинова клонка. Епизодичната роля на Пери във видеото You Need to Calm Down се превърна в ярък символ на нововъзникващото приятелство.

„Въпреки че имаше трудности, за мен беше важно да се появя в този музикален видеоклип, защото хората искат да бъдем като другите хора. Искахме да бъдем пример за единство. Прошката има голямо значение. Прекрасно е, ако можеш да простиш на врага си. Колкото и да е трудно “, призна Кейти в интервю в началото на пролетта.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари