IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фенове: Кралският поздрав за рождения ден на принц Хари обижда Меган

17 септември 2020 10 30

По-малкият син на принцеса Даяна навърши 36 години

Снимка: БГНЕС

На 15 септември принц Хари отбеляза своя 36-и рожден ден, но този път по доста по-различен начин. За първа година внукът на кралица Елизабет II няма да празнува в двореца, а ще направи семейна вечеря в новия си дом в Калифорния. През 2020 година Хари вече дори няма кралски титли, след като заедно със съпругата си Меган Маркъл решиха да напуснат Великобритания и да се откажат от ролите си в семейството.

Решението им беше изненада както за феновете, така и за част от членовете на кралската фамилия. Според множество медии на Острова, Хари и Меган са имали обтегнати отношения с принц Уилям и Кейт Мидълтън и това е една от причините те да решат да се преместят. Все пак, двете двойки не са потвърдили или отрекли тези слухове, но последната публикация от Уилям и Кейт може и да наклони везните в едната посока. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

За да отбележат рождения ден на Хари, херцозите на Кеймбридж публикуваха снимка, за която мнозина сметнаха, че е скрита обида към съпругата му. На фотоса се вижда как принцовете и Кейт Мидълтън се състезават на лекоатлетическа писта и явно се забавляват доста. Това, което липсваше обаче беше Меган Маркъл. „Пожелаваме много щастлив рожден ден на принц Хари“, написаха херцозите. 

Много от феновете веднага посочиха липсата на Меган и заявиха, че това красноречиво говори за разрива в отношенията между двете двойки. Засега Хари няма как да отговори на пожеланието, защото той и съпругата му закриха своя профил в Instagram, след като напуснаха кралския двор. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари