IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кая Гербер уловена да отмаря с гаджето си в Мексико

29 септември 2020 10 30

Моделът бе и в компанията на родителите си

Снимка: БГНЕС

Папараци успяха да уловят Кая Гербер и нейната половинка Джейкъб Елорди. Вече една седмица 18-годишният супермодел и 23-годишният актьор почиват в курорт в Кабо Сан Лукас.

Кая Гербер отлетя за Мексико не само с приятеля си Джейкъб Елорди, но и с родителите си – Синди Крауфорд и Ранди Гербер.  Компанията е забелязана да отмаря около басейн, но наскоро Кая и Джейкъб се измъкнаха от родителите, за да прекарат време и съвсем сами.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jacob Elordi & Kaia Gerber (@elordigerber) on

Влюбените не крият чувствата си, но не бързат да потвърдят официално романа си. Гербер и Елорди за първи път говориха за връзката си миналия месец, когато бяха забелязани на среща в Лос Анджелис. След това двойката посети Ню Йорк и после отиде на първото си пътуване заедно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jacob Elordi & Kaia Gerber (@elordigerber) on

Преди това Кая се срещаше със звездата на Saturday Night Live Пийт Дейвидсън, а на Джейкъб се приписваше връзка със звездата на „Еуфория“ Зендая. Когато актрисата спечели триумфално наградата „Еми“, Елорди, макар и с малко закъснение, поздрави бившата си любима за историческата победа, която стана най-младата актриса с тази статуетка.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари