IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кая Гербер с ново гадже

11 септември 2020 17 40

Тя и Джейкъб Елорди са неразделни

Снимка: БГНЕС

На хоризонта изгря още една млада звездна двойка. Кая Гербер и Джейкъб Елорди потвърдиха за връзката си, след като бяха уловени да се разхождат ръка за ръка по улиците на Ню Йорк.

Слухове за романтичните им отношения се завъртяха в мрежата още преди няколко седмици, но чак сега папараците успяха да ги докажат. 19-годишният модел първоначално беше свързвана с Кара Делевин, с която обаче са си само приятелки. Елорди пък имаше кратка връзка с колежката си Зендая, но явно и там всичко вече се свежда до приятелство. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by celebsglams (@celebsglams) on

Новата звездна двойка се разходи из нощен Ню Йорк, носейки предпазни маски и почти еднакви дънки. Джейкъб заложи на риза с къс ръкав, която беше изрисувана с цветя. Гербер пък подходи малко по-есенно към времето и избра да носи черен блейзър и малка бежова чанта. Влюбените видимо забелязват папараците, но явно вече не се притесняват да покажат отношенията си пред света.

„Те са неразделни през последните няколко седмици. Ходят на вечери и тренират заедно във фитнеса. Много са щастливи заедно“, казва източник пред E!News. Предишното гадже на Кая беше Пийт Дейвидсън, с когото обаче се разделиха заради неговите психични проблеми. Още на 1 септември тя беше забелязана в компанията на Джейкъб в Малибу, но тогава близки до двойката твърдяха, че нещата не са сериозни. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared) on

Звездите са се запознали чрез общи приятели и постепенно са усетили привличане помежду си. „Засега Кая не иска нищо сериозно. Тя има доста проекти, върху които работи и иска да има лично пространство. Обича да прекарва времето си с Джейкъб докато изпълнява задълженията си в Ню Йорк, но това е всичко“, споделят източници. 

Въпреки многото време заедно, не е ясно как ще се развие връзката, когато Гербер напусне Ню Йорк. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари