IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Моника се завръща: Кортни Кокс с бретон

28 септември 2020 17 50

Подготвя ли се актрисата за снимките на „Приятели“?

БГНЕС

Спомняте ли си Моника в първия и втория сезон на „Приятели“? Упоритата готвачка от хитовия сериал се завръща след като актрисата, изиграла този култов персонаж, реши да си промени прическата. Само преди няколко дни Кортни Кокс си направи бретон, с което накара милионите последователи на известната тв продукция да помечтаят за специалния епизод, който очакват с нетърпение. 

Тъй като актрисата все още не е показала новата си визия, нейният фризьор побърза да го направи. Крис Макмилън, който се грижи за косите на много известни личности, показа, че ѝ е направил бретон в стил 70-те. Той се различава от този на Моника по това, че е малко по-рошав и дълъг. 

Коафьорът посочва, че близката приятелка на 56-годишната Кортни – Дженифър Анистън, може да потвърди, че всеки път, когато той оформи бретона ѝ, тя пита колко ще порасне за месец. 

„Бретон за есенната Кортни“, пише още мъжът. 

Много от почитателите на Кокс одобриха промяната в прическата ѝ, която е чудесна за сезона. Те припомнят, че освен в началните епизоди на „Приятели“, тя е била с детски бретони във филма „Scream 3“ от 2000 г. 

Кортни Кокс обича да носи косата си разделена на път през средата. През 2019-а тя всъщност имаше по-дълъг бретон, който поставяше зад ушите и можеше да оформя по различни начини. 

Миналата седмица актрисата показа, че не е забравила спортния хъс на Моника, играейки билярд с Дженифър Анистън. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари