IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Две години щастие: Хейли и Джъстин Бийбър празнуват годишнина

2 октомври 2020 14 50

Двамата се ожениха веднъж през 2018 и отново през 2019 година

Снимка: БГНЕС

Точно преди две години Хейли Болдуин стана Хейли Бийбър. Супермоделът каза заветното „Да“ на своя любим Джъстин Бийбър в ден, който и двамата ще запомнят. 

Двойката изненада света, когато се ожени на скромна церемония в съда на Ню Йорк през 2018 година. Сватбата дойде само два месеца, след като Джъстин предложи на Хейли по време на почивката им на Бахамите. Само година по-късно двамата вдигнаха звездна церемония, на която присъстваха най-близките им хора, а роклята на Хейли беше прекрасна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Съпрузите избраха Калифорния като място за сватбата, а воалът на булката беше огромен и изписан с думите „Докато смъртта ни раздели“. За да отбележи специалния ден, семейство Бийбър публикува няколко снимки от церемонията и съобщения, които ще разтопят сърцето на всеки фен. 

„Преди една година ние направихме най-добрата сватба. Иска ми се да преживея този ден отново и отново“, пише Хейли под публикацията. Джъстин беше по-красноречив и заяви, че е най-големият късметлия затова, че може да се нарече съпруг на Хейли. „Ти ме учиш на толкова много неща и ме превръщаш в по-добър мъж“, заявява изпълнителят. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Той допълва, че ще направи всичко възможно, за да може съпругата му да постигне мечтите си. „Обещавам винаги да те поставям на първо място, да бъда търпелив и мил. Честита годишнина, красиво момиче“. Само преди няколко седмици двойката отпразнува и годишнина от първата си сватба. 

Според източник, двамата са прекарали изключително забавен ден. Те са избрали да си починат, да хапнат сандвичи и да си направят пикник в задния двор. „В последно време са доста заети и бяха доволни, че намериха свободно време само за себе си“. Втората церемония на семейство Бийбър беше изпълнена със звездни гости, сред които бяха Крис, Кендъл и Кайли Дженър, Джейдън Смит, Камила Мороне и други. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари