IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По-близки след раздялата: Какво става с Карди Би и Offset?

30 октомври 2020 11 00

Двамата неразделни, докато тече бракоразводният им процес

Снимка: БГНЕС

По случай рождения си ден Карди Би получи много луксозни подаръци, а най-скъпите ѝ бяха връчени от бившата ѝ половинка Offset. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on

Първо рапърът нае билборд, където публикува снимка на хип-хоп певицата и общата им дъщеря Кълчър, а по-късно подари на рожденичката шикозен Rolls Royce за 330 хиляди долара. Към нея има и прекрасна бебешка седалка за тяхното дете.

 

Хората започнаха да се чудят дали двамата наистина ще се разделят след такива щедри подаръци и още по-силното им одобрение. Отношенията между двамата бивши станаха по-силни, след като на голямо парти в Лас Вегас, Карди и Offset бяха неразделни и се целуваха чувствено – въпреки факта, че производството им по развод е в разгара си. Припомняме, че раздялата на съпрузите стана известна миналия месец. Причината за раздялата не е уточнена, въпреки че се смята, че това е заради многото изневери на рапъра.

Все пак Карди Би се опита да разсее тези твърдения и многократно отбеляза в Instagram, че не става въпрос за изневяра, както мнозина вярват.
Offset публикува и трогателен поздрав към любимата си в Instagram: „Ти си невероятна жена, най-добрата! Ние с Кълчър се гордеем с теб! Благодаря, че даваш 1000 процента всяка минута, че те познавам. Живей, вдигай се, продължавай да огряваш. Късметлия съм“.

След подобни силни думи, фенове на двойката започнаха да обсъждат тяхното събиране, но самите звезди все още не са коментирали случилото се през уикенда.  А и да не забравяме, че вероятно всичко, което е било във Вегас, остава във Вегас.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари