IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Недоспала, но щастлива: Хилария Болдуин показа петте си деца

30 октомври 2020 15 00

Разказа как се грижи за четирима сина и една дъщеря

БГНЕС

Не е лесно да имаш новородено вкъщи. Освен грижите за него, се налага да вършиш домакинската работа и още куп неща наведнъж. А какво става, ако имаш още четири по-големи деца? Това ще ви каже Хилария Болдуин, която след няколко спонтанни аборта успя да дари своя съпруг с още едно момченце. 

„Толкова съм уморена, но и толкова влюбена“, написа йога инструкторката и качи снимка с четиримата си сина. По думите ѝ, тя не желае да промени въпросната идилия дори в замяна на малко повече сън. Недоспала, с торбички под очите, многодетната майка не е в най-добрата си форма, но не се оплаква, защото има своите малчугани. 

Хилария, която заедно с актьора Алек Болдуин живее близо до морето, показа, че вече калява бебето, като се разхожда по морския бряг. Наскоро тя показа в Instagram как го кърми на чист въздух. 

Наскоро най-малкият син на известната двойка – Едуардо, стана на един месец. Той често е заобиколен от своите по-големи братя – Ромео на 1, Леонардо на 4 и Рафаел на 5. И докато те само си играят с него, тяхната кака – 7-годишната Кармен Габриела, вече помага по-активно в грижите, похвали се нейната майка. 

Болдуин, която е и фитнес гуру, вдъхна кураж на много майки да влязат отново във форма след раждането, като тренират у дома, докато децата им са наоколо. В серия от видеа тя показва как наглежда най-малкия си син и същевременно прави упражнения. 

36-годишната Хилария посочва, че след пет раждания е трудно да стегне корема си, но не и невъзможно. Това доказват и последните ѝ снимки по бельо в банята, на които тя описва какво е правила, за да получи толкова добър резултат. 

Алек и Хилария Болдуин са женени от 8 години. Те обявиха, че бебе номер 5 е напът през април. По-рано през годината инструкторката съобщи, че е претърпяла два спонтанни аборта през 2019-а, но това не я е отказало от мечтата ѝ да се сдобие с още един наследник. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари